|
|
#1 | |||
![]() |
3 sene kadar önce tecil ettirmiştim.
2011 e kadar tecilimin oldugu söylenmişti. 2011 geldi çattı. Yarın sabah halıcıoglu fatih şubesine gidicem. Yanıma ne almam lazım bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. not : '' Bu arada arabamıda satmaya karar verdim , ilanı yarın vericem kısmetse '' __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
tarih kısmına emin ol benim gibi 31 ekimde bitmiş olma ihtimalide var
ben hala gitmedim gerçi muayeneye ![]() sen bi git şubeye kontrol ettir orada söylerler muayene için ne gerekli olduğunu |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Sercan öğrenim bilgini gösteren bir evrak fotograf isteniyormuydu tam hatırlamıyorum birde her ihtimale karşı kafa kağıdı fotokopisi yeterli olur sanırım.
Şimdiden hayırlı tezkereler. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Şimdi yoklama kagıdımı buldumda ;
Nufus huviyet cuzdanı, 9 adat fotogrf, diplomanız ve aslı ve fotokopisi ve verem savaş taraması sonuç belgesi ile geliniz diyor. Hadi bunlar varda ; Verem savaş taraması yokki.. Onu isterler sanırım yarın. Bide teblig tarigim 22 09 2008 yazıyor. sanırım bı yılın 9.ayına kadar daha tecilim var.. Ama ilk devreyle gidiyim ben =) Verem savaş raporu :S ? ? __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Mesajlar: 33
Üyelik Tarihi: Nov 2009
Yaş: 19
Şehir: Türkiye/İstanbul
Otomobil: '07 Toyota Avensis
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
gülüm onlar seni sağlık ocağı yada hastahaneye yollayacaklar zaten
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Zaten tecile gittigim zaman diplomam vs fln evraklarım şubede, bi ehliyet fotokopimi goturmemistim. Onu veririm.
Verem savaş raporu için biriyle konustumda Mustafa abinin dedigi gibi ordan muayne ediyolar yada gönderiyorlar zaten dedi. Bu arada, devre kaybı gibi gitme bi şansım varmı ? Kagıttaki teblig tarigine göre 9.aya kadar daha tecilim var. Ben şubatta gitmek istiyorum desem. Eyvallah paşam derlermi yoksa, hadi hazır geldin biran once gönderelim muhabbeti olurmu ? __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
Son Düzenleyen bravo_sercan; 03-01-2011 22:36. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Mesajlar: 2.076
Üyelik Tarihi: Oct 2009
Yaş: 16
Şehir: TÜRKİYE/İSTANBUL
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
mustafa abi online askerlik şubesi gibisin
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
hıc bıseyım yk de yoksa ugrasırsın bı ton bısıyın varsada askerde soyle 20 adet cvarı resım olsun sende
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Mesajlar: 884
Üyelik Tarihi: Nov 2008
Şehir: Kalamış/Fenerbahçe
Otomobil: ConnecTR&Contryman S All4
|
hazır konu varken soruyım.=) ben hiçbişey bilmiyorum mezun oldum okul bitti ama tecil oldu ne zaman oldu ne zaman gidiyorum netten sorgulama öğrenme varmı acep ?
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
Okulun bittiyse diploma fotokoposi ve aslıyla okuyorsan okuldan belge alıp gidiyosun. Muhtarlıktan gelen kagıtla muhtarlıga gidince sana bi kagıt veriyor, o kagıtta yazıyor hangi evraklarla gitmen gerektigini. Gidiyosun tecil ettiricem diyosn danışmaya , sana kagıt veriyo , dolduruyosun, muayne oluyosun, 3 sene tecil veriyorlar. '' Benim öyleydi yani '' '' Gelelim bana, 8 de şubedeydim, sıra kagıdımı aldım şubeme gittim, danışmaya soyledim durumu kagıt verdi, işaretledim, banka sistemi gibi yapmışlar , bi abla konuşmuşlar işlemleri yapıyo, şubat dolu paşam seni martta gondersek olurmu dedim, olur senimi kırıcam ablacım dedim, içerden dosyamı aldım işlemleri yaptı, mayıs 10 gibi gel, gidip gitmicegin ozaman kesinleşicek , şimdi başvuru tarzı bişey yapıyorum dedi. Bu kadar =) bide ehliyetimi işlettirdim dosyama. '' Kısmete Mayısta yolcuyum Arabayı satma işi de Nisan gibi artık.. __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Mesajlar: 3.914
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Yaş: 33
Şehir: İstanbul
Otomobil: s2000
|
Muştu sen muayene bile olmaya gitmemişsin nerden biliyon bu kadar çok detayı arkadaş ya
![]()
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Mesajlar: 832
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Yaş: 29
Şehir: Türkiye/İstanbul
Otomobil: Focus Sport Trend
|
Hayırlısı olsun Sercan..
Ben teskere almak için bomboş Halıcıoğlu şubesinde yarım saat beklemiştim
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:50 ::::








ben hala gitmedim gerçi muayeneye 





