harbi apaçiymiş :D
Printable View
harbi apaçiymiş :D
ya sırf şu discovery netten izlenebilsin die bi server alıp yayın yapıcam :S kaç yıldır izleyemiyorum :(
bi çaresini bulan yok mu hala
yalnız ayarlı kasnak falan taktılar port polish falan yaptılar motora tuttum adamları :D
kısmetime tekrarı var şu an :D
Akşam izleyememiştim , şimdi tekrarı izliyorumda ;;; abinin sevgilisi başvurmuş galiba ,
Düşünsenize , zır stok , filtresiz boyasız vtecinizi bu programa alsalar , sadece bagaja sac spolier yapmak , kapı kollarını yok etmek ,tavana underground daki saçma difüzörlerden takmak , kaput şişirmek için falan soyup tavan dahil saçma fosforlu bi renge boyasalar , kızlığını bozsalar o sevgilye naaparsınz?:D:D
Bu araç yapılalı baya oldu yapıldığı zamana göre de güzeldi bence yapılan işlemler, o dönemdeki Hızlı ve Öfkeli'de mevcut cikletten çıkmış süslü modlu araçlar olduğu düşünüldüğünde ;) Daha sleeper'ı kimseler bilmiyordu :D
her gece izlemeden uyumuyorum ama aklıma şu geldi araba çok kötü haldeydi hatta arka fiber tampon için ise inek memesi deyip güldüler onun için sanki bu programa çıkacağı belli imiş geldi
forever jdm :D :D :D :D
foose gitsin amerikanları toplasın :D :D :D :D
Foose ne yapsa mükemmeliyeti yakalıyor.
Bu civic bulaştığı ilk ve son japondu :)
Bir tanede Alman yapmıştı wv T1'di:)
Dün aksam izledim bende.Zamanına göre fena olmadı aslında.Motoruda güzel topladılar.NX taktılar bide :)
Foose'un yaptığı her işe aşığımdır.. Yalnız Amerikanlar dışında bulaşmasın mümkünse :D