|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
O taraflarda oturanlarin isine yarayabilir
![]()
|
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
yrn sorarım geçen gün sorucaktım baktım hala aynılar dedım en az bı 10 gunu daha var die ama açılsa ii olur.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
ula benzinciyi bulmaya çalışırken alıcağımı yakarım zaten
![]() açılmadı ki yakınlarda __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
200sx e benzim aldım ALLAH korusun yani full falan uzak durun ben bu kadar berbat bir yakıt görmedim.
__________________________________ İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz. İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Astra H 1.3 - Era 1.5
|
bana çok yakın ama kullanan arkadaşların yorumlarını almakta fayda var...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bu full
Bp lerin yerlerine açılıyor dikkat ettiyseniz. Bp ihaleyeimi kaybetmiş ne , onların yerine full açıyor. Bende bi çok yerde gordum indirimi ama, ucuz etin yahnisi misali almadım hiç, 3 kuruş az vercicez diye elimize almayalım bi takım şeyleri. Belki yakıtında bişey yoktur ama bilemiyorum.. Alan kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa ona göre bişeyler yaparık.. __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
ben 4. depo kırsal motorinimi kullanıyorum bi problem görmedim
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
aynen yaw sorun yaşayan nasıl bir sorun yaşadığını anlatırsa iyi olur
ben seyrantepe şubesinden hiç almadıysam 600 liralık benzin aldım hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ![]() dediğim gibi en temiz test şekli knock göstergeli bir arabaya alacan benzini
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
mustu abi arabanın çekisi ciddi anlamda düştü ya arabam yaslandı ya fullun gazında sıkıntı vardı ve almamaya başladım... şuan düzeldi gibi.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
o gün o yolu kullanmayın açılışın yoğun trafiğinden sinir krizi geçirirsiniz,
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Google Haritalar
Buyrun bu aksam oradayim, 3. kez depoyu dolduracagim, sorun yok, cekis gayet iyi, nos etkisi yaratti. __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Fiat Idea
|
ben de şelden fule geçicem, gebzede yeni açıldı, depoları filan temizdir diye umuyorum ...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Bana çok ykın zaten Küçükköy'de oturuyorum ama hiç o kuyruk çekilmez bir de nedense marka imajı bana güvenilir gelmiyor şu an
Bir de Aydın'dayım zaten
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
Aldığı yakıtı ayıran araba var araba var dizel ayırmaz şahin ayırmaz subaru nissan kötü yakıttan motor kırar ben aldım depo boştu 50 liralık marşa bastım 10 saniye sonra gaza oturdum tam turbo gelicek sx de araba kapanıyor açılıyor kopup gitmiyor boğuldu resmen rolantide bitirdim diyebilirim o yakıtı arabayı hiç stop etmeden bitirdim shell 97 aldım araba 30km oldu daha haladaha tam kendine gelemedi yeni yakıtın farkını bariz anlasamda full un yakıtını kendini belli ediyor.
__________________________________ İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz. İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
doğrudur emrecim bende zaten ilk FULL konusundan beri aynı yorumu yapıyorum keşke Knock göstergeli bir aracım olsaydı saniyesinde belli olurdu zaten
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
Ankarada Beşevler burger'ın orada da BP kapanmış gibi duruyor.... Nolur orayada Acılsın.
(
__________________________________ Aquila non captat muscas! - Kartal sinek avlamaz! Son Düzenleyen dirk; 04-01-2011 10:29. Sebep: yazım yanlışlarım =)) |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
5-6 defadır Beykentten benzin alıyorum valla bi sorun bende yavaşadım ne avans sesi ne başka bişey araba standart olduğu içinde gayet iyi şu sıralar keyfi.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |