|
|
#1 | |||
![]() |
Az önce Postacının zili ile uyandım 2tane ceza getirmiş 24/12/2010 ve 25/12/2010 tarihlerinde ataköy sahil yolundaki EDS Radarlarına ait 79ile yakalamış :S
güzergahta iki tane tepede radar kamera var biri giriş noktası 2.çıkış noktası ikisinin ortalamasını alıp kitlemişler bana cezayı biri 106km/h diğeri 79km/h ortalama ile 2tane ceza 130+270Tl ...fotograflarıda var.. @ Diyeceğim o ki o yolu kullanan arkadaşlar biraz dikkat etsinler hız orda 50km galiba ona uyarak gidin derim.. @ Bide soru olarak Bu yılda 5kere radar cezası yedikten sonra ehliyete el koyma gibi bi durum vardı bu kameralar arac sahibinin adına yazıyo cezayı 5 kereden sonra nsıl el koyarlar acep? bu sene 4yada 5 oldu radar cezam ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: bilimum Citroen
|
hasikomen ben o tarihlerde bi gece 130-140 geçtim hakkımızda hayırlısı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
bence o yolu kullanan herkese ceza gelicek gibi bi his war içimde
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Geçen gece geçtim o yoldan.Tolga uyarmıştı o yüzden 50ile geçtim
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
araba çok sektiği için 50 nin üstüne çıkamıyorum o yolda.Bana ceza gelmesi düşük ihtimal
__________________________________ StorKFocus
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
70 km sanırım o yolda hız limiti..peki florya yolundaki fly innden sonraki eds deki limit kaçtır acaba 50 mi 70 mi?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '93 Eg Sedan Bordo / Japanese, European and Peruvian version
|
bilgi için saol iyi oldğu öğrndğim
__________________________________ EG Team Honda Garage Pasword: JDM Esnek Ön tampon altı Lip kısa süreliğine 60 TL detaylı bilgi linkte; http://www.techturkey.com/forum/akse...ampon-lip.html |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Sasırdılar ne yapacaklarını.
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Bende surekli kullaniyorum mumkun oldugunca iki kamera arasini yavas gecmeye calisiyorum ins kitlenmez banada hiz siniri70 km diye hatirliyorum
ayrica serit degistirsekte bizi yakalayabiliyormu ?
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: bilimum Citroen
|
senin hissine tükürürüm ben çok kullanıyorum lan o yolu? bu arada sen full den benzin alma kanka toptan 10 numaracı buldum ayık ol
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Ek civic
|
hakkımızda hayırlısı hiç umutlu değilim ceza gelmemesi için
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
dün harici hep 70 üstünde geçtim ordan yalan yok
![]() dünde 40 km ile geçtim sağ şerittien arkamdaki arabaların sellektörüleri beni sollayan bilincisz arkadaşların süratleri takdire şayandı o yolda 50km hız koylursa sarayburnuna kadar trafik olur çok sıkıntılı iş ve yol cidden müsait 70-80 yaplsa hadi neyse... okula gitmek için hergün o yolu kullandım dilerim yol calısması olan zamanda başlamıstır ceza olayı yoksa haşırt... :'( __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Arkadaşlar geçen vergi dairesine gittim ceza yatırmaya görevli memura sordum yakın arkadaşlarımın 2 sene önce yediği ceza bile sistemde yok o yüzden ödemiyorlar bi sorun olur mu ilerde dedim.bana önünde duran yaklaşık 150 200 tane ceza kağıdını gösterdi 2006 lar yeni geldi sisteme giriyorum dedi
cezaları zamanında ödemeniz sizin için daha ii olacaktır ve yediğiniz cezanın en fazla 3 katı faiz biniyormuş.
__________________________________ StorKFocus
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Neden ozellikle o yol 50 arkadaslar hic dusundunuz mu? Sayin yetkililer evlerinde rahatsiz uyusun sessizlikten dinlenebilsinler diye, cok calisiyorlar ya ustlerimiz.
Cok gecmis olsun bende dikkat ediyorum, arabam baglanti birkez sirinevler baglanti yolunda o yolun tam alti... __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Ek4
|
yıllardır kullanıyorum o yolu.
radarlar takıldıktan sonrada 100km altında hiç gitmedim hız limiti 50km. o yoldaki radar belli saatlerde çalışıyor diye duymuştum. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
bunu bildiğim iyi oldu ya saol. ben hala çalışmadıklarını zannediyordum
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: civic 1.6 sport
|
wallahi dün banada geldi posta ile 2 adet birisi cep telefonu birisi ataköy sahil yolundaki eds kameralarından 79 ile geçmişim 130 lira kesmişler.o yolda 50 ile nasıl gıdılır düşünemıyorum trafik olur bu seferde.bi ton saçmalık.neyse allah devletımıze zeval wermesın para yabancıya gitmiyor...padişahım çok yaşa.!!!
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |