samet buraya üye olduğunu nerden cıkartıyorsun senin plakayı google da görsellerde aratınca bir sürü foto cıkıyor zaten ordan kopyalamışta olabilir
Printable View
samet buraya üye olduğunu nerden cıkartıyorsun senin plakayı google da görsellerde aratınca bir sürü foto cıkıyor zaten ordan kopyalamışta olabilir
oranın reklamını yapmaya gerek yok bence
adminlerine mail atın ilgilensinler
Zaten inceleyince anlaşılıyor forumu mehmet abinin type-r falanda var.
harbiden ilginç bir milletiz ay allahım :D
http://www.techturkey.com/forum/foto...ilari-ile.html
abicim fotograf sirasi bile ayni? hic eksik bile yok? ***** belliki direk alintiyla eklemis quote codelarini silip.
Hayir begenilmesi guzel birsey cok sevinirim, ama yorumlara dikkat ederseniz adamlar cok kotu yapmissin falan demisler anil denen arkadasa, buda sahiplendigini gostermez mi... :icon13:
samet vur dalgaya geç bu kadar takma yaa :D
bencede takılcak kayde alıncak bi durum yok iyi yorumda olabilir kötü yorumda milletin ağzı torba değil boşver tanıması gereken kişiler tanıyor seni bırak coluk cocukta onun aracı sansın takma kafana
ahahah harbıden benım arabada varmış :) ya ben onceden cok takılydum ama artık ıplemıyorum boslar cunku hele meganen varken off neşer goruyodum okuyodum hele gecen bı forumda gordum egsozcuda typerın resmını cekmışler kendı arabsını typerın az onune koyup egsozcuda bıle typer gecıyorum dıye konu açmış kı o bu forumda uye galıba bırtane rs cı kardeşimiz :)
ve bana meydan okuyordu :) ajahahaha sallamayın bosverın :)
imzası buradaki üyeden alıntı olduğuna göre evet buraya üyeliği var
Pek takılacak birşey yok boşver :)
Sen nasil buldun ordan sitey yav ayiptir sormasi ben izmirdeyim oyle bi site oldugunu simdi senden ogrendim.. :D
samet kankam takma yaw gir satılık bu araba 123123 milyar de cık yada ben üye olayım ben yazayım motoru kırık blok catlak diye :D
Ben olsam girer tekrar 21321654*32132132 piksel fotoları koyardım kitlensin forumları :D