|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Speed Trap Sharing System - Trapster
Programın amacı daha önce diğer kullanıcıların belirlediği ve işaretlediği noktalara yaklaştığında uyarmaktır. Program ile işaretleyebilecekleriniz; Eds Hız kamerası Combo Hız kamerası Kırmızı ışık kamerası Sabit çevirme noktası Tehlikeli viraj Gibi birçok tehlikeyi işaretleyebilirsiniz. Ne kadar çok sağlıklı işaretleme yapılırsa o kadar çok cezadan ve tehlikeden kurtulmuş oluruz. Program Apple, BB, Android, GPS ve Smartphones ile kullanılabilir. Prezantasyonu izlerseniz tam olarak anlayabilirsiniz kullanımı. Trapster® Virtual Radar&trade - Presentation __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Sanırım bunu kullanların ofsayt noktaları report etmesi gerek.Yoksa boş haritada gezmek birşey kazandırmayacak
)
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Valla ben bi ara yükledim pek faydasını göremedim.
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
koray S60 ile çalışan bütün telefonlar kullanabiliyormuş. Birde sürekli açık mı tutmak gerekiyor programı ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ef
|
s60 ise bende deneyeyim
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Aynı şekilde Emre'nin ceza yediği sahil yolunuda Combo kamera olarak düzelttim. Ben program sayesinde şimdiye kadar 3-4 defa kurtardım paçayı. En son hacıosmanda 50 hız sınırı vardı uyarıyı dinledim benim dışımda polis 50 üstü yanımdan geçen 10 arabayı çevirdi ben geçtim. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: tabanway :D
|
benim iphone da yüklü türkiyede çok işe yaramıyor denedim bir çok yerde ama yurt dışında başarılı bir program anlık konumunuza göre çevrenizdeki birçok yeri gösteriyor işaretlendiyse
__________________________________ feel is everything |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Sağlıklı işaretleme yapılmadıysa doğru çalışmaması normal. Sağlıklı data girilmeliki işe yarasın.
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Programı açtım telefonu sabit bıraktım dokunmadan bir süre. Hareket etmediğiniz için Trapster otomatik olarak kapatıldı hareket ettiğiniz anda açılacak mesajı geldi.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: E320 & Fiesta 1.4TDI
|
Bodruma giderken iphone da kullanmıştım işe yarıyor fakat gezici ekipler çok fazla yer değiştirdiğinden kullananlar çoğu yere işaret bırakmış zaten hepsine uyarsan yolu limitin içinde tamamlarsın
Bide iphone 3g de ciddi ısınma ve şarj yeme sorunu vardı benim alette kullanırken.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Ben de yukluyorum simdi, bedavaymis zaten.. Ise yararsa ne guzel
![]() Kavacik'ta TEM'de sagda duran beyaz bi accent var tehlikeli hareketlerde cezayi arkadan yollayiveriyor, onu isaretleyeyim bari Orada radar var 120 diye girsek olur mu
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Seçeneklerden görürsün zaten Tarık ama lütfen sağlıklı işaretleyin. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
turkiyede de artik gizli radar vb olaylar gelisiyor tabi gps kullanimida bu tip programlar dunyada kullaniliyor bir nevi ben burda bunu gordum aman dikkat diye isaretliyorsun senle beraber isaretleyenlerin istatisliklerine gore herkez bu bilgilerden faydalaniyor nekadar cok dogru isaretleme olur ise okadar cok yerde sabit radar vb. uygulamalardan kurtulmak mumkun ...
en onemlisi dalga gecer gibi degil ciddiye alip isaretlemek ... yoksa hicbir ise yaramaz ... __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Ama programdan çıkınca kapatılsnı mı dedğinde hayır dedim , heralde o yüzden açık kaldı __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Hareket ettiğin anda aktif hale geliyor. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
|