Teşekkür ederim bekliyorum.
Printable View
Ahanda yükleyebildim çalışıyor.
Ben şuanda Ofis'de Shell'in ordaki kameradan dolayı sürekli Speed Camera uyarısı alıyorum :)
ben yukleyemedim ya biri yardım edebilirmi.url taşınmş diyor sürekli:D
BBde kurdum bende, kurcalıyorum biraz şimdi, akşam denicem yolda :D
Settings'den Alert me When I'm within mesafesi default 0,25 mil olarak ayarlı 0,50 mil yapın mutlaka. 0,25 çok kısa bizim kameralar yeni 0,25 mil (400 metrede) çok kolay yakalanırız gibime geliyor :)
Ben 800 metre kala uyarı yapsın diye 0,50 miles olarak kullanıyorum
http://trapster.com/400/tmvr/bb/tm.jad
bb için link bu değil mi..çalışmıyor bende :)
ankara'da kullanıyorum, çok işe yarıyor. %99 doğru bildirilmiş, özellikle ayrancı incek arası. iphone 3gs te kullanıyorum, şarjı çabuk bitiriyor.
Nokia C7 sybian^3 işletiminde çalışmıyor galiba denedim olmadı.. haftasonu TomTom One da denicem umarım çalışır...
Fluence de TomTom navi var harita ıvır zıvır memory card a yükleniyor programı indirip hafıza kartına kurabiliyormuyuz ?
yapan deneyen bilen yok mu yahu ?
Şu konuyu hortlatıyım. Trapster kullanan varmı? son 3 gün önce güncellemeyi yaptıktan sonra sürekli hata verip program kendini kapatıyor. bu sorunla karşılaşan oldumu?
Ankarada kusursuz calışıyor
bursadada kesintisiz çalışıyo ama açık olduğu sürece iphonun şarjını yiyip bitiro artık hiç kullanmıyorum...
bu programı bb 9780e kurdum ama çalışmıyor daha doğrusu yerimi bulamadı bir türlü ne yapmalıyım 10 dakikadır hadi yerimi bul oğlum diye bakıyorum ekrana :D
3G teknolojisi her yerde aynı şekildemi bilemiyorum ama TR'de açmak istemiyorum nerdeyse şarj dayanmıyor ve ısınıyor telefon