|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Hoşuma gitti paylaşayım dedim çok doğru bunlar yav
![]() Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mült ... ecilermis gibi bakariz? * Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir? * Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar? *Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene"ögretmenim" diye seslenirken altıncı sinifta bir anda "hocam" diyeseslenmeye baslarlar? * Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyugötürür" seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda; "4dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekayave riske girme cesaretine ödül verilmez? * Neden insanlar kapalibir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmuraduyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir? * Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlarız *Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütüninsanlarin izledigini sanirlar? Örn: Su anda 70 milyon kisi biziizliyor... * Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbekatilmaktadir. "Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözleresliginde kendinden geçen baska milletler var midir? * Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir? * Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur? *Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi"olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yokmudur? * Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da"kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip birbilgisayar programi satin aldiktan sonra"kabul etmiyorum" seçeneginiisaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur? * Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran boru görmüsler midir? *Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?"diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün olduğunu ve reklamdansadece bir kaç gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir? * Neden futbol takimi olan Ajax"Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur? *Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokratyemininde"arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir? bir siteden alıntıdır...ilgimi çekti paylaşmak istedim...yorum sizlerin.... __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ?
|
Ahaha süper paylaşım abi teşekkürler
__________________________________ PS VTEC |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: scirocco + 107
|
bende kadınların gözlerine rimel sürerken ağızlarını açmalarını anlamıyorum hahhaha
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 04'F22 s2000\\99 S14a
|
Lan benım arabalarım hep temız demekkı unıversıtede bellı bı egıtım almısız
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Pug 205 1.9 Gti New Jetta TSİ
|
* Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?
Keşke bunun cevabı olsaydı merak ettim
__________________________________ Bye Bye VTI , This İs GTI
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
hayatın gerçekleri arada çok iyiler var eyw panpa paylaşm içn
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
cevapsız sorular
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
[QUOTE = Anıl turan; 1952234] bende kadınların gözlerine Rimel sürerken ağızlarını açmalarını anlamıyorum hahhaha [/ QUOTE]
buda bombaymış
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
güzel paylaşım cidden merak ettim şimdi
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: HDI 207
|
ellerine saglık çok güzel paylaşım
)
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Ek civic
|
çok iyi oldu öğlen vakti neden karnım acıktı bilmiyorum..keyiften mi?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokratyemininde"arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir?
hahahaha koptum buna hahahaa __________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
ben en çok buna güldüm
* Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur? Mesela Korna çalarsın döner arkasına bakar arbamı begenmessen kenara cekilmicekmisin
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Arıyor...
|
cumartesiyle pazartesinin kendi isimleri olmamasıda baya trajikomik olmuş
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
yokmu cevap vericek kimse
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: NULL
|
"Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlarız "
bu on numara bi soru... ![]()
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Yok
|
gerçekten çok güzel öğrenci psikolojisi öğretmen-hocam çelişkisi cidden çok iyi