|
|
#1 | |||
![]() |
Malesef egitim sistemi dolayisiyla universitede kendi bolumum icinde hocalarin bile cevap veremedigi konular olmustu ama aklin yolu birdir. Bir su urunleri muhendisi olmama ragmen ben de destek verdim sizler de destek verin lutfen..
Seninki kaç santim? - Greenpeace Sporitf avciligi birakin yakinda baligi zor bulucaz bu gidisle
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ya günay Allah bildiği gibi yapsın seni
başlığı görünce şok oldum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
basligi gorunce dedim kime gonderme var
__________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
güzel bi çalısma olmus kutluyorum cevreci arkadaşları
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Pu konida hassasum walla
Bu greenpeace i pek sevmem ama bu konuya el atan birilerinin olmasi guzel mustucum sende destek ver seninkinin de boyu buyusun
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Çile bülbülü..
|
vpills pawaa..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
verdim verdim kankacım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: var
|
vay arkadaş başlıga gel
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
Yaratılışından bu yana doğayı hor kullanmanın kötü sonuçlarıyla günümüzde yüzleşmek zorunda kalan insanlık, Kızılderili Şef Seatle'ın bir zamanlar söylediği şu sözlerin anlamını ancak fark etti:
'Beyaz adam annesi olan toprağa ve kardeşi olan gökyüzüne, alıp satılacak, işlenecek, yağmalanacak bir şey gözüyle bakar. Onun bu ihtirasıdır ki toprakları çölleştirecek ve her şeyi yiyip bitirecektir. Beyaz adamın kurduğu kentlerde, bir çiçeğin taç yapraklarının açarken çıkardığı tatlı sesler, bir kelebeğin kanat çırpışları duyulamaz. Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenilemeyen bir şey olduğunu anlayacak!' son kısım doğu karadenizin doğal güzelliklerini termik santral yaptıracağım diye sermaye babalarına peşkeş çekmek isteyen başbakanın kulağına küpe olsun... __________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
Son Düzenleyen SONE-R; 06-01-2011 09:27. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Saolasin eywalla raki icmeye sebebimiz kalmicak sonra yaw
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
valla destek verdim vermesinede daha dün evde hamsi vardı fena yemiştim şimdi destek olunca boyun şukadar sen hamsisin diyince içim burkuldu bi garip oldum
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
balık tutmayı gercekten cok seven biri olarak destek veriyorum bogazlarda lüferin nesli giderek azalıyor bilinçsiz avlanma yüzünden trol tekneleri süzgec genişliğinde agları ile denizin dibini süpürüyor ne balık yuvası ne balık yumurtası kalıyor bu duyarlı davranıs için ayrıca teşekkür ederim..
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
kardesım suan su urunlerı mukemmel bır calısma baslattı. ve lufer avcılıgı 1 sene boyunca yasaklandı. defne yapragı cınekop sarıkanat cıkarmaktan bu sene luferı bır kere gordum. lufer ın avı dunyada kı en zevklı avdır(olta). ama endustrıyel balıkcılık olta balıkcılıgını yok ettı. hala palamut yıyoruz yaw ocak ayında palamutun ne ısı var. lufer yok kı palamut yesın. sarıkanat ıstarvıte saldırmıs ızmarıte dadanmıs. bogazda ıstarvıt ızmarıt ten cok cınekop sarıkanat cekıyor mıllet.
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
O konuda yanlisiniz var vakti zamaninda da cok izah etmeye calistim ama konunun biyolojik kismina uzak olanlar icin biraz guc anlamasi zaten Baligin yuvasi yoktur yumurtasi da dipte olmaz zaten o yuzden trolun zarari sadece ekosisteme ordaki bitkilere ve tabi ag goz acikligi cok onemli ama
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
başlığa bak ahah
biran bir birine gider yapıyor zannettim kim kime kaldırıor acaba diye düşündüm ahha verdim desteği
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
Cok guzel bı broje bırde t-shirt ü var seninki kaç santim yazıyo
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
başlıgı görererk girdim
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
başlık dıkkat cekıcı olmus
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Kanka bu dediğin haberi nezaman aldın?
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|