canınızı sıkmak gibi olmasın ama ordan bende aldım içinden yazılım çıkmadı 120 tl ye aldığım cihaz bana 200 tl ye maloldu..sonuç çöp :D alıp sorun yaşamayanlar da var umarım sizde yaşamazsınız :)
Printable View
bulbul b90, malzeme olarak piranhadan daha kaliteli degil ama igo yukledim ustune gayet verimli oldu :D
Garmin ve İgo Kullanıyorum... Cep Telefonum'dan =) tabiki Ankara küçük genelini biliyorum istanbul'da lazım abi yaa
Dun Tomtom Via 125 aldım cok fazla deneme şansım olmadı ama ısındık birbirimize :)
ilerleyen zamanlarda detaylı izlenimlerimi yazarım :)
3,2" Piranha Sigma aldım 2-3 ay önce.
Video amaçlı aldım ama yazılımda sorun olduğu için izleyemedim.
Navigasyonda bir sorun yok güzel çalışıyor ama iphone alacağım için ve navigasyon olacağı için
boşa çıkacak.
2 sene garantili ürün sıfırdan farksız kutulu faturalı isteyen olursa satabilirim. İşiniz görülsün.
isterseniz garantiden yapılır ben uğraşmak istemedim.
XETEC DOTN 400B kullanıyorum gayette memnunum.
ben nokia ovi ciyim:D
nokia n8 gayet güzel :)
tom tom kullanıyorurum...
garmin kullanıyorum orta boy bir cihaz en ufaklarından değil ama hiç memnun değilim ayda yılda bir lazım oluyo onda da çileden çıkartıyor.
dun bende alırken Garminle tomtom arasında kararsız kaldım sırf su 3 boyut mevzusuna tomtomu sectım ıyıkıde secmısım BT var aynı zamanda arax kıtı gıbı seslı komutla arama falan yapabılıyorsun gelen mesajları seslı okuyor sana )
http://www.tomtom.com/tr_tr/images/t...cm153-7797.jpg
bu da cihazın linki
Via 125 Regional - Araç navigasyonu - TomTom
ben bunu kullanıyorum gayet güzel.. hiç boşuna tr'de satılan kazık fiyatlı gps lere para vermeyin..
$70.11 - 5.0" LCD Windows CE 5.0 Core GPS Navigator w/FM Transmitter + Internal 2GB Memory (Europe Maps) - GPS Gadgets
http://www1.dealextreme.com/producti...ku_41578_1.jpg
Ben de dealextreme den aldığım 5 inçlik navigasyonu 1 yıldır kullanıyorum. Bilgisayardan biraz anlıyorsanız harita ve program yükleme oldukça kolay.
$98.29 - 5" LCD 600MHz CPU Windows CE .NET 6.0 Core GPS Navigator (Internal 4GB Memory with US Map) - GPS Gadgets
iphone navigon mutluyum =)
en güzeli iphona alcaksın yapıcaksın jb ni igoda var tomtomda duruma gore takılıyorum hemde bedava:D
navking kullanıorum. alırken harita guncellemesı bedava dıodu. bı guncellıyeyım dedım alet istanbulda yaşıorum istanbulu bulamaz oldu çok dandikmiş kimseye tavsiye etmiyorum. dokunmatık ekranı tam anlamıyla rezalet ayrıca. bu güncelleme hakkında bana yardımcı olabilcek birisi varsa çok makbule geçer.