50 tl ye sakin kullanımda 300 km gidersen süper 16,6 kr yapıyor fabrika verisnin bile altında :D
Printable View
50 tl ye sakin kullanımda 300 km gidersen süper 16,6 kr yapıyor fabrika verisnin bile altında :D
güncelllll
Bir LPG kullanıcısı olarak yorumum:
Cok param var cokda vaktim var ugrasırım diyosan LPG'li araç al.
yoksa dizel al. Markaymıs azmıs cokmus kafan karısmasın.
LPG yaslılara takılan mutluluk cubugu gibidir. İlk başlarda rahat edersin mutlu eder. Sonra asla eski performansı yakalayamazsın. Eski umarsız haline döneyim dersin ama unutma ki operasyon yapılmıstır 1 kere.
bende bende :D
dizel mi lpg mi dersen kmdeki yakma fiyatı 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. ben mesela yaklaşık 2000km de bir 20tl'lik benzin alıyorum, hesaplarıma göre 17 kuruş yakıyorum. herhangi bir sıkıntı görmedim ama dizel motor herşeye rağmen sonradan takılmış lpgden daha sorunsuzdur, sonuçta sonradan takılmış bişey değil.
colt 1.5 did instyle güvenlik paketli gelseydi onu alırdım ama olmayınca ve yakıt fiyatları artınca böyle bir atraksiyona giriştim.
Aldım :) 100/6,5 lt yakıyor
Lpg kullanıcısı olarak 10 binden 10 bine bakımını yaptırır ...filtresini değiştiririm...
Çok şükür bi sıkıntı yaşatmadım ki umarım da yaşatmaz...
Lpg iyidir...az parayla çok yol yaparsın ama içinde lpg'li araca binmek gibi bir fobi varsa ..
Ya da ne bileyim aklım kalmasın filan diyorsan dizel al öyle keyfine bak... ;)
edit: Hayırlı olsun... :icon_tup:
hayırlı olsun,güzel tercihhh.