genpa bunu hep yapıyor şu an n8 de de aynı olay cihaz yok piyasada
Printable View
genpa bunu hep yapıyor şu an n8 de de aynı olay cihaz yok piyasada
senden cihazı kontratlı aldığım zaman bana kaç tl lik fatura kesiceksin 1640tl dimi ?
ben 1 ay sonra kontratı iptal etsem ilk faturada cayma bedeli sadece o gelir dimi ? yani faturam ortalama 1700lt gelcek odicem iphone4 benim olcak aynı hesap :D
nakit almayı düşünüyorumda oyle tarife paket kontrat uğraşamam madem tek vermiyorsunuz :D
Ben faturayı 1490 tl olarak kesecem ama cayma bedeli 1650 tlden fazladır ona bakmak lazım
onur bu yontem ıle bende ıstıyrum he akında tut benı :)
Kontral ile n97 aldım 18 ay sonu geldi ama öde öde bıktırdı bir daha kontralı mal almam şu yukardaki yöntemi yaparım.
Kontral bedeli üstüne fatura geçiyor ş. operatörler.
Abi kontrat öyle bi yandan avantaj bi yandan köstek ama ne yapacan nakit satsan genpadan nakit cihaz alamıyorsun adamlar sözleşme dönüyor geriye cihaz olarak
arkadaşlar elime 4 adet ayfon daha geldi isteyen varsa yardımcı olabilirim istanbul içi kontratlı olarak nakit olarakta verebilirim ama fiyat biraz yüksek 2100 tl
533 377 55 44 numaram
fiyat neden o kadar yuksek acaba cıdden mrk ettım ?
arz talep egrısımı? nedense kontratsız satan bı 500 lıra kar koyuyor ustune
koymalarının sebebi birdaha genpadan cihaz dönüşü olmuyor nakit satılan cihazın kontratlı satışta genpa sözleşme karşılığı ıphone veriyor bayinin sattığı her ıphone totalde alacağı ıphone yi aşağıya çekiyor yani 10 adet sözleşme var ise 4 nakit satıldı birdaha bayiye 6 edet geliyor