şu araba bi çıksın abi rpf1 bi takım alıp takata yeşili yapacam
Printable View
şu araba bi çıksın abi rpf1 bi takım alıp takata yeşili yapacam
abi sende kamberde yok ama hiç??
bu arada eğer offsetli jant işine girmezsem bronze spoon alıcam abi. başka bişey düşünmüyorum
Bronz olmaz çok boğuyor...
Serencebey Burak ın Teg inin fotoları olması lazım forumda...
Bordo TEG ve bronz spoon. Bulabilirsen fikir olur renk kombinasyonu olarak
Ya beyaz ya da gümüş spoon 205/50/15 lastikli
Lastiği geniş tut çünkü ben STP nin beyaz spoonlarını
ve 195/50/15 Maragoni lastiklerini kullandım 1/2 gün
arabanın altında kayboldu...
fikir verir borbet 9 ofset ikiside 205/45/16 kamber yok
http://capsverlan.com/pictures/fc837...d26c4299f6.jpg
http://capsverlan.com/pictures/8ea81...08944436b9.jpg
kardeşim dükkanda bi kaç değişik model var 9x16 olarak ama fotoları yok gelebilirsen bakabilirsin ama takarsanda önleri 7.5 falan tak balans problemide sıkıntı olabiliyor 9inç olunca
by_hayali (mustafa)
Yok kank bende daha hava sorunu olmadı
Bunları da bi değerlendir...
http://www.techturkey.com/forum/akse...gt-radial.html
göbeklerini siyaha boyadın mı güzel olabilir...
15X8 :icon_tup:
Ben olsam offsetli jant düsünmezdim :D
2 seneden sonra normal bir jant taktım, cennette gibiyim :D
bence offset işine hiç girme....bronze bence cook daha iyi durur
remzi bakma alttan alttan ver bana bbs rs'leri ön arka 8.5 10da istemiiyorum bak 4 takım var oğlum sende lan cimrilik yapma :D
El atalım bakalım :D
En basta 10x16 ciddi sıkıntı olur düz yolda gidemezsin, 9x16 üstüne cıkma. Hatta civiclerde 9x16 bile sıkıntı ama teg kaldırır 9x16yı.
İlk jant brock replikası ciddi kötü bi replika ve cok piyasa oldu, tek kat offset hem cirkin geliyor bana.
İkinci jant orta boyalı kısmı begenmiyorum, tek güzel yanı bbs rs gibi cift kat offset olması.
Keskin KT1 bunlara göre cok daha kaliteli bir jant, offseti güzel ama cok cok agır...Bildigin gülle gibi kaldıramıyorsun 9x16yı.
DZ cok kaliteli bir janttır, WP vardı bendede iste DZ ile birebir aynı sadece göbek kısmı farklıydı cok memnundum, hic sorun yasamadım o jantlarda ve en gösterisli jantlarım da oydu.
İlandaki DZ 1200 oldu bi ara bi ara 1250 oldu, KT1leri almadan önce düsünüyordum ama izmir uzak geldi ugrasmadım ve sonra ilanı 1400e cekmis.
Öncelikle offsetli jant icin cok iyi bir süspansiyon lazım, jantın ET degeri önemli, kamber acısı önemli vsvs bircok detay var...Ve hicbir zaman tam basamıyorsun arkayı camurlukları iyice acman lazım, o zaman da offset cok göstermiyor kendini iki ucu b.klu degnek :D
Ben misal namistain amortisör, eibach yay varken hep bahaneyi süspansiyona yoruyodum zaten hakkını veriyordu her hafta amortisör patlıyordu sertlikten...Sonra KW coilover aldık, -3.5 kamber verdik yine ufak tefek sürtmelerin önüne gecemedik. Arkaya biri bindiginde sıkıntı, uzun yolda sıkıntı, viyadüklerde esnemelerde hep sıkıntı olarak geri döndü :D
Bu nedenle normal bir jantla devam et dedim, gercekten huzur.
Hos kanına girdimi de denemeden edemiyorsun, bi dene bakalım umarım hayırlısı olur ;)
Tavsiyem forumda arkadaslarda 8x16 9x16 bircok jant var bi tak dene hepsini bi yol yap, bi gazla sıkıntı yoksa, sürtme vs yoksa al.
abi german style için arabayı satmam lazım sonucunu cıkarıyorum ben buradan :D :D
tavsiyelerin için teşekkür ederim abi, denedikten sonra o zaman ak koyun kara koyun çıkacak.
denemeden offsetli jant sakata bağlama riski cok büyük belli ki.
dediğin gibi iki ucu boklu deynek :S :S
Ön arka 8 hic sıkıntı olmaz, yl okan ek civicte kullanıyor iste sorunsuz.
Ama 9 ile sıkıntılar baslıyor ufak tefek, hos bilmiyorum belki de hic sürtmez sende.
Esnemelerde sürterse de amortisörlerini biraz sertlestirirsin öyle sıkıntı cözülür, beton gibi sertlestirip biz 4 kisi izmire yarısa bile gitmistik :D
Ama kimse uyuyamamıstı arabada o kısmı da atlamamak lazım, konusmak bile zordu arkada :D
En temizi tak bi arkadasından 9x16 205 taban söyle bi gün kullan zaten sorun yoksa devam ;)
Vallah kanka ben bi aksilik çıkmaz ise verebildim kadar yere verecem 2 kişi biner maximum arabaya zaten bi coilover kaldı onuda aldımmı tam olacak şu an yayla idare edecem
BSA 16inç. 9,5 ofsetli Ve falken 205,40,16 JANT LASTİK :)))) sahibinden.com'da şunlar 8.5 olaydı :)
Kank sabah toplantı var öğleden sonra işe geçmem lazım kendi arabamın yanına nsl giderim düşünceleri kafamda ama hafta içi izinliyim ama sen bu sabırsızlık yarın takarsın jantları