kanka tam kıvamı olmuş ya! benim araba bide sedan.. oy oy oy ... bu gece bana sabahlar olmaz he :D yarın boşsan beraber gidelim? öğlen??
Printable View
Kank sabah toplantı var öğleden sonra işe geçmem lazım kendi arabamın yanına nsl giderim düşünceleri kafamda ama hafta içi izinliyim ama sen bu sabırsızlık yarın takarsın jantları
ofset mi :cool::icon13:
önde arkada 8 ofsetli bbs replika ve dip basıklık şaka olur bence :)
karşıya geçicem boş isen beraber gidelim abi;) bi deniyelim jantları, mustafa abiye de uğrıycam (by_hayali)
ulaş abi jant modeli güzelmiş gerçekten ama deneme fırsatım olmaz bu jantı :S acayipte merak ettim tarz bi jant duruyor ya :S :S
2. sayfadaki bordo teg de önler 7,5 arkalar 9x16 lastikler 205.45.16
siyah tegde önler 195.50.16 arkalar 225.40.16 arkalar 10x16..ama flanşla takmak zorunda kalmıştık biraz dışarda kaldı kalabalık binince sürtme yapıyodu..ama zaten iyi olan teg in yol tutuşu iyice artıyordu...
Vala ben nett gormustum bzim burda bi jantcida var satilikta degisik bi jant guzel olabilir..
İsin ustası gelmis konuya :D
Ne soracaksan sürüngene sor, adam hem teg uzmanı hem offset ;)
Mutlu Lastiğe gittik baktık, fotoğraflardan görünenden cok cok daha güzel duruyor jantlar. Fakat çok dışarıda kalıcaktı 9 0ffsette arkalar.Yıkıldım yani :) 8.5 olsaydı şuan takmıştım.
Offset işini askıya aldım, çok büyük ihtimalde vazgeçtim.Okanın arabasının çıkması bekliyorum bakalım nasıl olacak.
RPF01 takıp devam edicem heralde öyle gözüküyor.
Ama onu da hemen yapmıycam. Başka parçalara yöneldim.
estağfurulah yau ne güzel böyle övgüler almak:o
bu arada tegci kardeşim offsetten önce et değerlerine bak derim..
benim iki aracımda da arkada 9 offset kullandım hiç sıkıntı olmadı...şahsi tavsiyem bijon deliklerinin et kalınlıklarını da kontrol etmen.çok kalın etli olanlarda bijon saplama üzerinde fazla kavrama yapamadığından saplamaları kırma olasılığını arttırır..ve bu tarz jantlarda başı kapalı bijonları kullanmanı kesinlikle öneriyorum..
tabii bu konuda daha bilgili arkadaşlar daha detaylı bilgiler verecektir...
abi bilgiler için öncelikle teşekkür ederim.
fakat ET değeri bizim istediğimiz gibi olacak ve istediğimiz model olacak çok çok zor bi ihtimal eğer önerebileceğin jant modeli varsa resimlerini paylaşırmısın bi zahmet!
çok istediğim bi olay fakat yukarıda da belirttiğim nedenlerden dolayı imkansız gibi görünüyor :(
bordo teg de keskin kt1 kullanmıştım..önler 7,5 arkalar 9x16 idi...coil yayları sonuna kadar bastığımda bile hiç sürtmedi..biraz ağır ama aynı zamanda çok çok sağlamdır...
aşağıdaki resimde arkaların fazla taşmadığı belli oluyor zaten..emin değilim ama et25 olarak hatırlıyorum..bu arada iki araçta da camber kit yoktu..
http://img25.imageshack.us/img25/1691/dscf5314wo3.jpg
sürüngencim bbs ra diyorum ben sen kt ile uğraş dur gene :D