|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ZEMİN SEVİYESİNİN ALTINDA OLMASI NEDENİYLE ARAÇ TRAFİĞİNİ TEHLİKEYE SOKAN RÖGAR KAPAKLARINI YOLLA AYNI SEVİYEYE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI. BASIN BÜLTENİ YOLLARDAKİ RÖGAR ÇİLESİ BİTİYOR - BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ZEMİN SEVİYESİNİN ALTINDA OLMASI NEDENİYLE ARAÇ TRAFİĞİNİ TEHLİKEYE SOKAN RÖGAR KAPAKLARINI YOLLA AYNI SEVİYEYE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI. BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi, zemin seviyesinin altında kalması nedeniyle özellikle ana yollarda trafiği tehlikeye atan rögar kapaklarını yolla aynı seviyeye getirmek için çalışma başlattı. İlk etapta ana yollarda bulunan yaklaşık 12 bin rögar kapağının değiştirilmesi planlanıyor. Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, günlük yaşamda yaşanan sorunları ortadan kaldırmak için de çalışmalara hız verdi. Özellikle ana yollarda bulunan ve zemin seviyesinin altında kalması yüzünden trafiği tehlikeye sokan rögar kapaklarıyla ilgili şikayetlerin artması üzerine bu yöndeki çalışmalar yoğunlaştırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin talimatıyla çalışmaları başlatan BUSKİ, ana arterlerdeki kanalizasyon ve yağmur suyu kapaklarını yolla aynı seviyeye getirmeye başlattı. Ankara yolu Sırameşeler mevkiinde başlatılan çalışma kapsamında, özel olarak geliştirilen araçla, öncelikle mevcut kapakların bulunduğu bölge dairesel olarak kesilip, alındıktan sonda yerine yeni kapaklar yol seviyesine göre monte ediliyor. Özel olarak hazırlanan kimyasal maddeler kullanılarak yapılan çalışmanın ardından hemen asfaltlama yapılarak çalışma yarım saat gibi kısa sürede tamamlanıyor. İlk etapta ana caddeler üzerinde bulunan 12 bin rögar kapağı ile bin ızgaranın değiştirileceğini dile getiren BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç, özel menteşeli kilit sistemi bulunan yeni kapakların çalınmaya karşı da korunaklı olduğunu kaydetti. Çalışma yapılan bölgelerde aynı zamanda trafik akışının devam ettiğini hatırlatan Gülenç, “Burada zamanla yarışıyoruz. Bir kapağın montajı yarım saatte tamamlanıyor. Çalışmanın bittiği bölümlerde yolu hemen trafiğe açıyoruz” dedi. BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 06 Corsa 1.2 Twinport & 98 Civic vti
|
Havaalanı ile Yunuseli çıkışı arasında 140 tane kapak var, hepsi de bela, yapsınlar da görelim bakalım.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
yaw benim anlamadığım, bu kapaklar illa yol üstünde olmak zorunda mıdır. kaldırıma vs taşınamaz mı ?
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 06 Corsa 1.2 Twinport & 98 Civic vti
|
Olmaz, özellikle tekerlek hizasında olmalı ki benim gibi 2 lastik birden yarasın diye.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
bu ankara yolu üstünde olan batçıklardaki logar kapaklarının yerini yapan mühendis kadar kimse küfür yememiştir hayatında. bi batçıkta sağ şeritte ötekinde solda bide ortalayamıyonda üstünden geçerken
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: EG Sedan Si
|
Adapazarı'nda bir ara slalom yapıyorduk bir ara bu yüzden
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
istanbulda ayni,muhtemelen butun turkiyede aynidir,cunku yol yapma zihniyeti yok,yap -boz -birdaha yap... 2 yil sonra ustune bir daha asfalt dokerler yine asigada kalir o kapaklar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: FN2
|
ben hepsini ezberledim genelde sağ da ama sol şeritte olan yerlerde var
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: amcamın, eniştemin arabasını da yazayım da zengin sansınlar
|
bunlardan kaçarken arkamdaki polisin hakkımda sarhoş die düşünmesi sonucu çevrilmiştim
__________________________________ Beyler Carbon King Satılık |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Önce su hattını yapıyorlar, sonra burdan yol geçmesi lazım deyip yol yapıyorlar sonuç bu tamamen plansızlık...
E tabi birde yap boz olucakki bir şekilde birileri para kazansın bu işten... __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
şanzuman ayağini kopartinca yaylari söktüm ve gördüğüm bütün logar kapaklarina sövdüm
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Tomcat Rover 220 turbo, 2011 Lancer
|
Bursanın yolları ne zaman adam olacak 4 gözle bekliyorum. 30 sene Ankara da yaşadım, 4 aydır Bursadayım, Bursa daki kavşaklar gibi kavşak görmedim. Yollar daracık, milletin ne yapacağını kestiremiyosun, çevreyolunda soldan ana yola yol bağlanır mı bağlanırmış ilk defa gördüm. Umarım yakında yolları düzeltirler.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: T-jet
|
niye yaa, ne güzel slalom yapıyoduk batçıklarda
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: FN2
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 106GTI turbo gider..
|
Bonusları almamak için ne şekillere giriyoruz hallolsun biran önce
__________________________________ BuRSaSpoR |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
her 10 metreyi başka firma aldığı için böyle şeyler oluyo
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
bu kadar iğrenç bişey olamaaz ya.arabayla giderken neyse sarsılırsın arabanın orası burası vurur ama motorla giderken direk düşme sebebi kii yolun ortasındasın yani bildiğin eziyet
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |