|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
ADLI Otomotiv letiim Biliim | Yeniliki zmler
yada OtoSuperMarket.com : Oto Yedek Parça | Oto Aksesuar | Oto Modifiye | Oto Tuning | Jant Lastik ikiside aynı firma.. bu firmadan fren diski almak istiyorum ama tel yolu yada mail yolu ile ulaşamıyorum.telefon kullanılmamaktadır diyor.yeri maslak sanayideymiş.duyan bilen daha önce alışveriş yapan varmıdır? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
Merhaba.. Mesajınızı yeni gördüğüm için ancak cevaplayabiliyorum.
IP tabanlı telefon sistemi kullandığımızdan nadiren de olsa mesai sonrasında hatlarımızda sorun yaşanabilmektedir. Ancak mesaideyken telefonlar çaldığı için bir sorun olduğunu söylemek güç ![]() 0212 276 0 444 telefon numarası ve destek@otosupermarket.com e-mailinden ulaşabilirsiniz bize... |
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
![]() Honda crx için ebc grenstf varmıdır birde exedy st 1 debriyaj fiyatı alabilirmiyim ? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
Merhaba,
Aracınız kaç model acaba ? |
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
alisveris sparis ve sorgulamalarinizi lutfen verilen telefondan vb. yapiniz urun satisi ile ilgili sitemizde sponsor olan firmalar mevcut ve bu onlarin emeklerine saygisizlik olacaktir .
Daha once alisveris yapanlar olumlu - olumsuz fikir beyan edebilirler - etmelidirler konunun amaci satis degil guvenilirlik icin fikir alisverisidir ... __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
Haklısınız.. Uyarınız için teşekkürler..
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: GTR 200 - SUPRA
|
Gurhandan daha once alis verisim oldu.Cok memnun kaldim tavsiye ederim...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: subaru impreza WRX,ford fiesta,i10
|
bende alısverıs yaptım bodrum dan kendı ıs yerıme (ınternettende degıl) musterıler ıcın kendısını gormesemde tanımasamda guvenılır bı fırmadır...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |