|
|
#1 | |||
![]() |
Selamlar
Bir değişiklik olsun istiyorum. Gerek hobi gerek spor amacıyla bisiklet kullanan vardır elbet. Uygun saatlerde beraber pedal çevirsek, bunu tekrarlasak güzel olur diye düşünüyorum. Bunu uyguluyorum ancak Tech üyeleriylede yapmayı düşündüm. Ne dersiniz ? Düşüncüleriniz için teşekkür ederim... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
rolling yapalım 21. vites alt devirlerde basalım
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Olur hertürlü deneriz
off-road, cross, down-hill hehehEskiden antrenman için genelde B.evler-eminönü yapıyorduk ama uzun süredir, fırsatım olmuyo bisiklete
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: var
|
ankarada cok giderli bi bisan var boluda bulusalım?
dip not:arac ful stock |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
race fuel var bende guru fasulye yedim
![]() valla olsa bisikletim gelirim
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
kaaaaaç sene evvel yaptığımız bir buluşma geldi aklıma =)
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bisiklette beygirim bayağı yuksek
bayağıdır ara verdim bisikletim çalındıktan sonra yeni birşeyler toplamak lazım aslında şoyle hidrolik disk frenli hafif uçar kaçar bişey
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Bisiklet her zaman tercihlerimdenbiridir.
2004-2007 arasında profesyonel dağ bisikleti yarışlarında yarıştım hala da bisikletten para kazanıp arabaya yatırıyotum Yer ve zaman bilelim her yere geliriz yol dağ fark etmez... __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: s3 8p, Mini r60s
|
__________________________________ Ali Can Calis Son Düzenleyen alicancalis; 11-01-2011 20:58. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
hangi yarışlara katılmıştınız ??
Belgrad, bahçeşehire flan geldiniz mi ? 2006 daydı sanırım, bahçeşehire gelmiştim, ön önceki sene de belgrata abim gitmişti.. Genelde B.köy metin abiye giderdik, şimdi beşiktaşta bike&outdoor ![]() __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
nekadar mal oldu ? birde nerden temin ediyorsunuz parçaları bizim burda metin bisiklet var bildiğim çevremdeki en kapsamlı burası varsa tavsiyeler iyi olur
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 2009 Mazda 6
|
amatör olarak uzun mesafe çeviriyorum ilkbahar yaz mevsimlerinde ama bursadayım malesef :S
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
ataşehir mc te buluşalım o halde
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: s3 8p, Mini r60s
|
![]() Ama bu donanımla 3500 euro civarında.Ben parçaları genelde Ankara'da Delta ve Erdoğanlar bisikletten ve Ebay'den temin ediyorum. İnternet üzerindende en çok tercih edilen yerlerden biri Bicycles | Bikes | Mountain Bikes | Road Bikes | MTB Bikes | Bike Parts | Bike Frames | Road Frames | MTB Frames. Tavsiye ederim 150 euro'ya kadar sorunsuz herşey geliyor. __________________________________ Ali Can Calis |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
yaz akşamları kartaldan girip suadiyeden çıkardık arkadaşla tabi maltepe'den gülsuyuna yokuş yukarı çıkmak suadiye yolundan daha zor gelirdi bana yokuşu hiç sevmem açıkçası ama düz yol olsun isterse 50-60 km olsun
amcam dedem ölmeden önce hazırlık yapmış antalyaya bisikletle gitmek için tabi dedem vefat edince hazırlıklar iptal olmuş |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Onlar kış antreman yarışları falan, onlara da katıldım halende ara ara katılıyorum hobi amaçlı ama artık keyif için biniyorum. Alanya, manavgat, İzmir, Kapadokya, İzmir, Erzincan, Kıbrıs, Ankara vs vs diye giden uzun bir listem var uluslar arası yarışlarda. Bu arada Türkiye deki sayılı hafif bisikletlerin %99 ya benim elimden geçmiştir ya da ucundan kıyısından tutmuşumdur. Bunlarda benim son 2 senede kulandığım bisikletlerden bazıları; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ rezil oldum. Son Düzenleyen hasan çağri; 11-01-2011 21:20. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
Maşallah
benimde artık vakit olmadığı için anca zevk için kısa süreli kullanabiliyorum..O zaman abimi de tanıyorsunuzdur Fahreddin Fatih Öngül..O da son zamanlarda pek uğraşamıyo ama önceleri sırf bisikletle uğraşıyodu..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
O kadar çok uğraşmışım ki şimdi arşive bakınca fark ettim ![]() Buda İsviçrede eğitimde kullandığım sonrada kendi hesabıma yazıp aldığım alet kısmetse 1 aya gelmiş olucak;Scott Scale 899 Piyasa sürülen orjinal versyondan farkı jant seti ve vites sistemi. Test için toplamış ürün.
__________________________________ rezil oldum. Son Düzenleyen hasan çağri; 11-01-2011 21:32. |
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
![]() |
Haha ![]()
|
||
|