700 800 tl bütçeyle scott fılan hayal dimi :) neler alınabilir peki disk frenli :)
Printable View
700 800 tl bütçeyle scott fılan hayal dimi :) neler alınabilir peki disk frenli :)
Sizi DR.Selim paklar...
Arkadaş her foruma girdiğimde birşeye özeniyorum. En sonunda resim özelliğini kapatacagım, sadece okuyacagım :D
2008 yazında günde 7-8 antrenman yapardım o zamandan beri çok saldım kendimi ama haftasonları yapılacak(istanbul-avrupa) her türlü organizasyona varım çok güzel oldu bu başlık kesinlikle sabitlenmeli :)
Salcano Bisiklet
:eek::eek::eek::eek:
Scott Scale 899 ? First Ride Review - BikeRadar
Scott Scale 899 TR fiyatı 10.599€
Salcano sadece adı için yapıyor sponsorlukla dağıtıyor piyasada bulamıyorsunuz bisikleti :D
dh @ turkey Video - Pinkbike.com
araba olayına civic turbo ile doyduktan sonra şimdiki ugrasım bu:)
bisikletim bu, 9000tl civarı bi maliyeti var.
http://img826.imageshack.us/i/dsc00620u.jpg/
düz yol xc vs kullanımlardan anlamam sadece inerim. alayına inerim:)
b.köy civarı bisiklete binmeyi özleyenler varsa akşamları antremana çıkabiliriz:)
[QUOTE=hasan çağri;1970010]Vay tayfun kardeşim nasılsın ya... O trek i satacaktın o zamanlar ama hala biniyosun demek. Üstüne birde e30 mu yaptın :)
Senle muhabbetimiz sürdü sonra bir anda kayboldun gittin. Bende bisiklet bitmedi bide suyun kaynağına geçtim artık orda takılıyorum :)
treki satıyordum sonra kıyamadım yakın arkadaşım alıyordu gerçi ama dedim bunu satarsam daha bisiklet toplayamam kalsın =) iykide satmamışım... bi ara niyetlendim bir tane düzgün oversize düz maşa bulamadım öyle kaldı...
e30 aşk ama ülkemizde yalan malesef =) grande punto adım şimdi dizel her gün bostancıdan maslak ayazağaya gidiyorum okula...
ne günlerdi weight weenies manyağıydık her parçayı tartıp kesip biçiyor, hepsinin grami gramina ezbere biliyorduk =)
bi dönem iş güç çok yoğun oldu koptum her şeyden bir ikide problem oldu kusura bakma vallaha benim eşşekliğim kardeşim...
Senesenevlerdeyim kardesim pmleselimde goruselim :)
ne günlerdi ön kaldırarak sokak sokak gezerdik. avcılardan sefaköye kçekmece yokuşundan çıkıp ölürdük :D
anılarım depreşti bende istiyorum şöyle diskli filan bi bisiklet :) brembo kaliperde gibi bişi yapıp süslesek güzel makara olur
gökhan sana şöyle diskli bi bisiklet alalım:)takılırız kanka:)