|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: chipli :combo 1,3 cdti, ford fusion 1.4 tdci oda chipli :)
|
haftasonu hem iş hem ziyaret sebebiyle bursaya yol aldım. 2006 senesinde bu yana opel combo aracımla yol alıyordum ve radarlar yüzünden babamın aracı ile bursaya gittim. ve iki araç arasında bi kıyaslama örneği vermek istedim.
ford fusion 1.4 tdci 68 bg urbanite; chip ile 90 bg yapmıştık gitmiyor diye, -80 liraya tam 566 km yol yaptım araçta iki kişi ve bebek -frene bastığımda araçta acayip bi yığılma oluyor süspansiyonların çok yumuşak olduğundan -traktör gibi bir sesi var içeri aşırı ses alıyor. -vites geçişlerindeki boşluktan kaynaklanan zorlanma hiç yok -maksimum sürati rüzgara karşı ufak bi denem ile yol boş iken 195i gördü -virajlarda acayip tırstım resmen yüzüyor araç -uzun yolda çok rahat sadece gaza basıcaksan tabii heryer ayaklarının altında... opel combo 1.3 cdti 69bg cityplus; chip ile 92 bg aldık. -100 liraya 570 civarı gidebiliyordum. -yol tutuşu şahane istediğim viraja girebiliyor sollama esnasında sallama yapmıyor. -1.ci vites ile 2. vites aralığında ağırlık mevcut -maksimum sürat 180km. -araçta ani frenleme şahane aniden bastığında seni korkutmuyor yalpalama hiç yapmıyor. -süratli olduğunda sana tehlike hissetirmiyor. ama sonuç şuki şu zamanda yakıt ön planda olacağından fordu beğendim. diğer türlü ise opel diyorum... __________________________________ GOT DİESEL&TORK |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: NULL
|
bide opel comboda müthiş bi sürüş zevki var ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
o sürüş zevki artın arka planda kalıyor. trafik sigortası gibi kasko gibi ve her sene muayene oluşu artık o zevkin önüne geçiyor. corsa c herşey ile aynı ama sürüş bile aynı değil malesef
__________________________________ GOT DİESEL&TORK |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: loading...
|
fusion comboya göre daha iyidir
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Satılık combo var
![]() Ticari olmasa ruhsatta hertürlü iyidir fusiondan |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Fusion eğer virajlarda size sorun çıkarıyorsa, alt takımda falan sorun vardır mutlaka. 6yıldır kullanıyorum, 97civic HB---2004fusion 1.6benzinli. ikisinde de aynı lastik var, civicte Megan racing coil var dip basık, fusion orjinal. Emin olun fusionla girdiğim viraja civicle giremiyorum.
Fusionların süspansiyonları gayet settir, ford kullanıcıları genelde bundan şikayetçidir. İçeri ses almasına falan lafım yok. Benim araçta zamanla yaptığım ses vb. tarzı sıkıntıları gidermek amaçlı yaptığım şeylerden sonra acayip sessiz aracım. Binen herkeste şaşırıyor
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: yok
|
Onur abi senin fusıon da ses yalıtımı falan var mı?(kendi yaptığın sonradan) |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
combonun sürüş zevkimi var
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: NoN
|
bende 3 ay combo kullandım ancak pek konforlu ve zevkli bir araç değil ancak az yaktığı bir gerçek lafın kısası güzel bir iş aracı ancak onun dışında bir olayı yok
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
hem chip yap hemde yakıt nasıl olacak
vermeden almak sadece allah mahsustur __________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
Fusion da kullandım yüksek ve dar geldi içi.Doblo kullanıyor gibi hissettim kendimi. Combo'da kullanımı rahat bir araba olduğu söylenemez ama yol tutuşu direksiyon tepkileri ve alçak olması çok iyii |
|
|
|
|
|
|
#12 | |||
![]()
|
kullandın mı acaba?
|||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
Combo surmesem cok yol tuttuguna inanicamda alet ticari yol tutsun diye yapilmamis zaten gti vts falan degil birakin gti I binek bile degil TICARI fusion pek yumusak bi araba degil ama havaleli tepkileri biraz farkli otomatikleri kronik sorunlu falandi 1.4 motoru zaten verimsiz...
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Urbanite nin süspansiyon olarak hiç bir farkı yok diğerleriyle. Hatta insanlarda yanılgıdır, fusion yüksektir derler. Fusion alt takımı, amortisörü, yayları hatta yüksekliği Fiestayla aynıdır. Şasede aynıdır. Sadece kaporta ve bazı geri kalan ıvır zıvırları farklıdır. fiesta çoğu testlerde sınıfının en yol tutan aracıyken fusion neden kayık oluyo bende bunu anlamıyorum
Fusion almayı düşünen yada fusionun yol tutuşu vs. Hakkında kötü düşünenler varsa herzaman beklerim bir test sürüşü için, şu zamana kadar çok adam şaşırttım Bu aracı insanlar tanımıyor, gerçekten ford forumlarında bile 1.6benzinli fusionu olupta 160kmyi geçmediğini iddaa edenler bile vardı o derece garip bir araçtır. Motor focusla aynıdır, alttakım ve şasede fiestayla aynıdır. Sadece tipten kaybediyor ![]() Combo konusunda ise, 2002 yılında sıfır km corsa aldım ve 30bin km kullandım, yol tutuşu falan iyiydi ama combodan kötü olması fiziken imkansız zaten. Alçaklığı yere tutunduğu hissi falan güzeldi (hissten ötesi yok zaten) __________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Senden daha tecrübeliyimdir combo konusunda emin olabilirsin.
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
![]() Benimde bir çok virajda deneme şansım oldu 3 senede bırakır gibi olmadı hiçbir zaman. (Aynı virajda 4 farklı arabayla aynı hızda geçmişliğim var.) |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
Sinifinda basarili diyelim o zaman =) senin anladigim kadariyla 2 tane araban var comboyla cok mutlusun zaten onemli olanda bu surerken keyif almak mutlu olmak allah kaza bela vermesin...
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Ek4
|
1 senedir fiorinom var bundan önce berlingo daha önce combom vardı farklı ticarilerde kullandım bunların kullanımı yol tutuşu açısından ticariler içinde cidden combo iyidir.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |