|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
Otomotiv Distribütörleri Derneğinin 2010 yılı satış rakamları geçtiğimiz akşam yayınlandı. Bu veriler ışığında bizde segment segment 2010 yılının en çok satılan modellerini hazırladık. İşte geçtiğimiz yılın yıldızları.
![]() ![]() ![]() ![]() Dikkatimi çeken 322 Tane RCZ satılmış RX8 3.sırada kalmış ![]() Alıntı Milliyet __________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
Fluence'lerin sayısının yüksek olma sebebi çoğunluğunun devlet kurumları tarafından alınmış olması bence
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: corsa 1.3cdti
|
Çok güzel oldu bu bilgiler
Hyundai 'ı daha yükseklerde görmek istiyorum Haydi bakalım. Ama C segmenti tam bir fiyasko... fluence şirket aracı konumunda filo satışı olmasa bireysel olarak alınacak araç değil kanımca
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Tomcat Rover 220 turbo, 2011 Lancer
|
O sınıfta bence en mantıklı seçim Lancer, Corolla, Civic, Golf, Astra, Focus olmalı Son Düzenleyen vkarayel; 12-01-2011 16:56. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ,,,
|
Anlamadıgm 35 tane FN2 satılmamısmı bu yıl turkıyede lıstede yok??
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Fiat Idea
|
fluence yorumuna katılıyorum, fluence kesinlikle bi talimatla desteklendi, şirketler, kamu kurumlarına arabalar yığıldı.
otomobilden anlayan mantıklı bir insanın kendi kazancı ile alacağı bir araç olduğunu düşünmüyorum, site içinde almış olan varsa kendisinden özür dilerim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Her gun yaklasik 10 tane 5 serisi satilmis, masallah
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: MegyRS - Ep3 - 205gti
|
Trafikteki durumu yansıtan bir liste olmuş , ev - iş arası 6km lik yolda 10 tane qashgai görmemin nedeni anlaşılıyor.
__________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: i-30
|
E coupenin olduğu ssınıflandırma biraz sacma sanki slk olması lazımdı sanki o grupta
![]() d grubu lideri passat ilginç geldi beyaz c amgler bukadar zebilleyken __________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
sanki listede bazı eksikler var gibi..
ama genel sonuç zengin ülkeyiz
__________________________________ "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
önümüzdeki sene görürüm ben şimdi al 2011'de öde kampanyaları ile satılmıştır araclardır bunların %60'ı ya da daha fazlası. Balon Haziran ayına doğru patlayacak. Ha benim tahminim yanlış ise o zaman ülke ekonomik sıkıntı falan yok hikayeden öte değil __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 99'Hb Vti & 1.6t insignia
|
fluence e şaşırdım bende
beklendik degerler bence pek sürpriz yok ben bide mercedes e coupeye şaşırdım
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Kangoo
|
arkadaşlar doğuş oto istinye parktayız Yeni A7 Yok Satıyor Arkadaşla Kaldığımız Manzara Aynen Bu Pazartesi Günü Bi Bey Geldi Siyah A7 Sordu Ne Kadar Dedi 140,000 € dedik beyfendi kapısını kapatın alıyorum dedi
Maşallah dedim içimden inanın olay aynen bu
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:01 ::::

RX8 3.sırada kalmış 

Hyundai 'ı daha yükseklerde görmek istiyorum Haydi bakalım. Ama C segmenti tam bir fiyasko... fluence şirket aracı konumunda filo satışı olmasa bireysel olarak alınacak araç değil kanımca