|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Golf VI TSI
|
Herkese iyi aksamlar 2006 model vitonun muayenesi geldi ve ruhsatta 9+1 minibus gorunmesine ragmen ici 6+1. İcini bozmadan halledebilecegimiz Ankarada kimler var acaba ?
__________________________________ TSI |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ef
|
araca standart 10 koltuk takacaksınız sorun muhtamel arka koltuklarda somunlu alyanlı civatarlar kullanın bütün baglantıları tamamlayın koltuklar saglam ve orijinal düzende olsun sıkıntı çıkmaz he yok 7 kişi olarak olsun diyor sanız gidp bir proje cizdiriyorsunuz onun maliyetini bilmiyorum ama o 7 kişilik hali ile sorunsuz ömür boyu kullanırsınız proje ile ama kamyonet olarak
halletmesi kolay bir mesele degil yani boşa ser sefil olmayın __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." Son Düzenleyen Frid; 12-01-2011 22:52. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bence eksik koltuk nerde diye sormazlar.
Geçen hafta bence ticari götürdüm ruhsatta üzerinde reklam vardır yazıyordu ama reklamları sökülmüştü birşey demediler + 1 senelik yerine 2 senelik muayene yaptılar ![]() Arka silecek suyu çalışmıyordu birşey demediler ( başka araçları geri gönderdiler) Yangın tüpü bagajın içindeki gizli bölümde dedim "tamam" dedi yetkili bagajı açıp bakmadı bile ne var ne yok diye
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
yani siz boşa sevınmeyın önemli ama önemsiz şeyler aslında dedikleriniz __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
eksik koltuk nerde diye kesin sorarlar
forumda ibrahim nickli bi abi var gebzede, muayene konusunda yardımcı olabilir siz kendisine özel msj atın |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
bana 106 da sılecek suyuna agır kusur yazmıstı.ne yaptıkları bellı olmuyo.eryamana gıt hakan sansını dene zaten 1 ay verıyolar yemezse o bır ayda mecbur ne gerekıosa onu yaptır.bence..
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
bizimde caravellei götürmüştük vipdi koltuklar tamdı ek 3 kişilik koltuk atmıştık
koltuklar birbirine yakın diye caz yaptılar geçirmediler
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
![]() 3.stop lambasının ampülü patlamış ondan geçemedim zaten tek seferde
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
mal tasıyoruz onun için söküldü hesabı kesin gecersin
soracaklarını sanmıyorum o da ayrı
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
eksik koltuk sırasını sormazlar
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
kardeş ben dün soktum muayeneye, inan ne yangın tüpüne baktılar ne başka bişeye. İnanılmaz savsaklama var Tüvde son zamanlarda. Bence koltuk sayısına takılmıyacaklardır. Takılsalarda bu kusurunu gidermek adına sana tam 1 ay veriorlar, hiç boşuna önceden önlem alma.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ----
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Eksik koltuk Nerde diye soruyorlar sorulmuşluğu vardır bi arkadaşın minibüsü en arka koltuk olmadan götürdük adamlar ruhsatta 9+1 yazıo neden 6+1 diye sordular geçmedi teknik değişiklik oluomuş
yer tuvturk silivri istasyonu
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ek civic, mk5
|
Arkadaşlar biz muayene uzmanıyız ve sizin söyledikleriniz savsaklama v.s. gibi şeyler aracın model yılı ve kullanım şekline ( ticari hususi ) gibi durumlarda bakılan ve bakılmayan durumlardır. Bilmeden lütfen kimseyi zan altında bırakmayalım !...
__________________________________ kambersiz alman olmaz
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
ben kayınpederin transporterini götürmüştüm ivedik muayene istasyonuna koltuk sayısı eksik teknik değişiklik yapılmış diye geçirmediler bilgi olsun
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: ek civic, mk5
|
Aracınızı bilmiyorum ama muayene raporunun sağ alt kısmında yazan muayene geçerlilik süresini dikkate alın. __________________________________ kambersiz alman olmaz
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |