komple boyalı olması lazım kaza durumunu bilemem ama nokta duruyor semtte görüyoruz sık sık
Printable View
komple boyalı olması lazım kaza durumunu bilemem ama nokta duruyor semtte görüyoruz sık sık
bulut efendi makina matkap gibi duruyor...komple boyalı felansa tavan dahil :P
fiyat 50 lira. :)
komple boyalıysa eski rengi nedir? yinemi kırmızıydı?
gri'idi sanırım
yarıldım gece gece :D:D
olm dirençli duruyor alet düzgün duruyorsa agzı burnu kırık degilse bakarız..
gri KAN 88 vardı ama m3 dü o araba...
kanlar karışmasın:D
aracın orjınal rengi gri araç sırf görüntü amaçlı kırmızıya boyandı üzerinde baya emek var. yakından daha bi güzel .. 41 kere maşallah... ( bu arada bel altı boyalı :D )
fiyat konusuna bisey diyemem sahibi istedigi fiyatı yazar durusu fln 10 numara fakat sonradan kirmiziya boyanmiski bu kirmizi imola degil kan kirmizi yada bayrak kirmizisi ilginc bi renk kirmizida E46 rengi imola dır baska kirmizi bilmem ben. Bende kazasi olup olmadigini ve neden bu renge boyandigini merak ediyorum acıkcası.birde arabanın icinin fotolari yok tahminimce m teknik degil bu araba sonradan dıstan m paket yapilmis ici saniyorumki duz ve spor bir bmw nin icinin onemi bende dısından daha onemli.
Eger düşünürsenız 2001 320 cı var bende gri 38 e bırakırım.
sitede bu aracın fotoları vardı ama sahibi üye mi bilmiyorum
kimsenin midesini bulandırmak istemm... Bostancı'dan giden kırmızı 3.30'sa (üzerinde Türkiye'deki ilk Brock jantı olan) kaputunda derin bir hasar olması lazım ama kazadan değil. Sahibi gece birisi ile gereksiz bir kavga edince karşı taraf kaputa şişe ile göçermişti... Bizzat görmüştüm...
saygılar...