komple boyalı olması lazım kaza durumunu bilemem ama nokta duruyor semtte görüyoruz sık sık
komple boyalı olması lazım kaza durumunu bilemem ama nokta duruyor semtte görüyoruz sık sık
Livestrong
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
aracın orjınal rengi gri araç sırf görüntü amaçlı kırmızıya boyandı üzerinde baya emek var. yakından daha bi güzel .. 41 kere maşallah... ( bu arada bel altı boyalı)
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
benimki bu
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
fiyat konusuna bisey diyemem sahibi istedigi fiyatı yazar durusu fln 10 numara fakat sonradan kirmiziya boyanmiski bu kirmizi imola degil kan kirmizi yada bayrak kirmizisi ilginc bi renk kirmizida E46 rengi imola dır baska kirmizi bilmem ben. Bende kazasi olup olmadigini ve neden bu renge boyandigini merak ediyorum acıkcası.birde arabanın icinin fotolari yok tahminimce m teknik degil bu araba sonradan dıstan m paket yapilmis ici saniyorumki duz ve spor bir bmw nin icinin onemi bende dısından daha onemli.
kimsenin midesini bulandırmak istemm... Bostancı'dan giden kırmızı 3.30'sa (üzerinde Türkiye'deki ilk Brock jantı olan) kaputunda derin bir hasar olması lazım ama kazadan değil. Sahibi gece birisi ile gereksiz bir kavga edince karşı taraf kaputa şişe ile göçermişti... Bizzat görmüştüm...
saygılar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)