abilerim 1000 tl ye kadar profesyonel fotoğraf makinası almayı düşünüyorum en mantıklı makina ne olur acaba canon ve nıkon bakıyorum genellıkle.. şimdiden teşekkür ederim
abilerim 1000 tl ye kadar profesyonel fotoğraf makinası almayı düşünüyorum en mantıklı makina ne olur acaba canon ve nıkon bakıyorum genellıkle.. şimdiden teşekkür ederim
canon eos 1000d aldım ben 800 TL ye. beklentinin ne olduğunu bilmiyorum ama başlangıç için ideal bir makina.
Ben de yakın zamanda planlıyorum.
Canon 450d bakıyorum.yanına da 50 mm 1.8 II lens alıcam.Portre için baya iyi diyorlar.
ikinci el planlıyorsan da offtopic satılıklarda Malii isimli bir kullanıcı d80 satıyor.Forumlarda ikinci el fiyatlarına falan bakınca gayet de uyguna veriyor.Ona da bakabilirsin.
teşekkür ederim ama ikinci el bakmıyorum. 1000d mantıklı geliyor ama su an 975 e buldum 800 e nerden aldınz acaba?
istanbul sirkeci hayyam pasajına bakabilirsin dükkan garantili cihazlar satılıyor uygun fiyatlara.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Mediamerket yine indirm yapmış optımumdakinde gördüm.E-5 tarfına kocaman reklam asmışlar 999 liraya 1000d+tripod+hafıza kartı bişeyler daha vardı![]()
ya ben yeni nesil makinalara alışamadım niyetlendim bi ara snra baktım alması dert ögrenmesi dert aman dedim kalsın kodak 36 lık alıorum milattan kalma bi zenit makinam var dede yadigarı ohhhh
Bestbuy da kampanya var, he sabah açılışte 3-5tane oluyor. Şuanda canon 1000D+18-55kit lens+70-300 DG Macro lens. Bonusa 10taksit 1199tl
Fusion35 ------> OnurD.
benim D 80i verelim kız gibi makina
tech başlığı= http://www.techturkey.com/forum/off-...nikon-d80.html
sahibinden linki
Nikon D80 SLR Dijital Fotoğraf Makinesi 1.000 TL
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)