|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: I love my EF
|
abilerim 1000 tl ye kadar profesyonel fotoğraf makinası almayı düşünüyorum en mantıklı makina ne olur acaba canon ve nıkon bakıyorum genellıkle.. şimdiden teşekkür ederim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
canon eos 1000d aldım ben 800 TL ye. beklentinin ne olduğunu bilmiyorum ama başlangıç için ideal bir makina.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: --
|
Ben de yakın zamanda planlıyorum.
Canon 450d bakıyorum.yanına da 50 mm 1.8 II lens alıcam.Portre için baya iyi diyorlar. ikinci el planlıyorsan da offtopic satılıklarda Malii isimli bir kullanıcı d80 satıyor.Forumlarda ikinci el fiyatlarına falan bakınca gayet de uyguna veriyor.Ona da bakabilirsin. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
teşekkür ederim ama ikinci el bakmıyorum. 1000d mantıklı geliyor ama su an 975 e buldum 800 e nerden aldınz acaba?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
mediamarkt ümraniye mağazasında kampanya yapmıştı oradan almıştım. Geçen hafta da İstanbul Forum - SATURN mağazasında 849 TL idi ama şu an nedir fiyat bilemiyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
tamam bugun bakmaya gitcem teşekkür ederim en mantıklısı 1000d gıbı duruyo bakalım
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
istanbul sirkeci hayyam pasajına bakabilirsin dükkan garantili cihazlar satılıyor uygun fiyatlara.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: yok
|
Mediamerket yine indirm yapmış optımumdakinde gördüm.E-5 tarfına kocaman reklam asmışlar 999 liraya 1000d+tripod+hafıza kartı bişeyler daha vardı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: gti
|
ya ben yeni nesil makinalara alışamadım niyetlendim bi ara snra baktım alması dert ögrenmesi dert aman dedim kalsın kodak 36 lık alıorum milattan kalma bi zenit makinam var dede yadigarı ohhhh
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Bestbuy da kampanya var, he sabah açılışte 3-5tane oluyor. Şuanda canon 1000D+18-55kit lens+70-300 DG Macro lens. Bonusa 10taksit 1199tl
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: amcamın, eniştemin arabasını da yazayım da zengin sansınlar
|
benim D 80i verelim kız gibi makina
![]() tech başlığı= http://www.techturkey.com/forum/off-...nikon-d80.html sahibinden linki Nikon D80 SLR Dijital Fotoğraf Makinesi 1.000 TL __________________________________ Beyler Carbon King Satılık |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|