Ben varım :D
Printable View
Ben varım :D
Cagir gelsinler :)
Bu arada Yavuz on konsoldaki vent leri degistireyim diyorum....Bazi a4 modellerinde var kirmizi isiklandirmali....Eger alirsam bunun elektrik tesisati fln nasil olacak ?
evet 2000-2001 lerde ışıklı aynı şeyi ben de çok düşündüm, hatta sırf ona kafayı taktım dedim yeter 2000-2001 alıcam :D ama gaza basınca o kadar da önemli olmadığını düşünüyorum :D
Elektrik olayı çok kolay olmaz ama bi şekilde yapılır :) eğer ucuz bulursan bana da al. elektrik olayını da hallederiz ;)
Elektrik olayini hallederim dersen ventlerin benden :)
konuda göründüğü gibi işte..
yarın bi aksilik olmazsa boyaya vereceğiz...
farlarda geliyor yarına
çoğu şeyi sonuçlandırcaz inş. :D
Eski Quattroculardan Arif abi var :D Amerikadaki arabasıydı.. videosnu koyayım.. ulaşmak isteyen olursa söylerim kendisine (: buraya üyeliği vardır diye tahmin ediyorm..
YouTube - Audi A4 1.8T Launch
YouTube - Audi A4 Elim. GT2871R Dyno
o nasıl bi kalkıştır öle ya.aracın ekstaraları nelerdir var mı bilgi ?
Bende bi ara A4 1.8T quattro hastalığı başlamıştı. Hatta ankarada aramıştım fakat tek korkum bu araçların motorlarında sıkıntılar oluşabileceği. Motorları çok kuvvetli ve yaşlarıda büyük olduğundan korkmuştum açıkçası ... Şu anda 1.6 2005 A3 düşünüyorum...
motor yağı ne kullanıyorsunuz?
Yakıtınız nasıl bende onu sorim... 2005 'lerin motorları farklımı?
5-40 motul kullandım önceki yağda, 1-1.5 litre kadar eksilme yaptı, ben de belki eksiltmez die mobil 5-50 denedim :)
Ama durum aynı o yüzden şimdi 5-30 denemeyi düşünüyorum... Çünkü aynı eksiltme olduğu sürece kullanabildiğim en ince yağ en sağlıklısı.. (yağ tartışması yağmayalım burda kabaca böyle dedim..)
Yakıtımdan bi hayli memnunum aslında :) şehiriçi ve gazlamalı karışık 10 u pek geçmiyor..
Gazlamazsam şehiriçi 9lt
uzun yolda 7.0-8.5 civarları vites oranlarımız biraz kısa olduğu için 3000 devirde 110 la gitmek zorundayız :( o yüzden uzun yol çok değişken oluyor ve pek verimli olmuyor..
Ayrıca bu değerler arabayı aldığım günden beri kayıtlıdır, hatta EXCEL de tablo ve grafik olarak ta vardır :) o yüzden isteyenlere 0.1 litre hassasiyetinde bile ortalama sunabilirim...
Evet 2005 1.8t ler farklı olması lazım.. Ama yinede yakıtı düşürecek etkenler var.. Yazılım şart bi kere :)
bir sonraki değişimde 5-30 castrol edge kullanmayı düşünüyorum...
Birde kaç km de bir değiştirmek lazım?
golfümde 10-12 bin arası değiştiriyordum mesela