|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ReD 207 gt / ReD 2.0 tfsı fr
|
arkadaşlar linkteki araç ile ilgileniyorum ama audı hakkında pek fazla bilgi sahibi değilim bu araç için iç-dış slıne demişler gerçekten slıne paketmi yada iç dış slıne pakette neler olması lazım şimdiden teşekkürler
2004 Audi A4 1.8 T 41.750 TL Galeriden satılık ikinci el |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: VW Scirocco
|
İç s-line var, dış s-line yok. İç s-line da spor yarı deri koltuklar, 3 kollu direksiyon simidi, alçaltılmış süspansiyon, jant vs. oluyor. Dış s-line ise ön tampon, yan çıtalar ve arka difüzor.
Son Düzenleyen MuratT; 14-01-2011 17:04. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: E36 3.18İS
|
Ben de pek anlamam ama sade geldi bana sanki, paketini göremedim...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
alçaltılmış süspansiyon varmış zaten onu galericide söyledi o zaman bu durumda sadece iç slıne var bu araçta dış yok |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: corsa black white & bmw 316 ti
|
jantlar s lıne jantı ama dıreksoyonda s lıne degıl gıbı s lıne amblem yok cunku
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ....
|
a4 olupta fabrikasyon sbodyli araç varmı normalde????
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
evet var .....
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ....
|
hımmm
o zaman doğuşun satış personeli hakkaten bi işten anlamıyor )
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
yanı bende yanlıs bılgılendırmıyım bızım orda bır amca a4 aldı arac fabrıkadan dırek geldı s lıne dı herhalde kalkıp gıdıp maslakta yaptrmamıstır
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
I have a 2004 S-line Avant, it has sport suspension, 17" RS4 wheels, exterior s-line badges on the rear door trim, S-line badge on a perferated leather steering wheel, S-line badges at the entrance when you open the doors, exterior chrome around the windows, black roof rails, black interior head lining, aluminum on the interior doors/ashtray and around the gear stick, perferated leather gear stick and hand break, interior ambient lighting, puddle lights fitted to all doors, interior lights in the footwells front and rear, all interior door handles have leds, all heather/vents cotrols have lights, interior of arm reat has a light, half leather seats and Driver Information System...........think that is all, I am making comparisons between this car and my previous A4 saloon that wasn't an S-line.
denmis forumun birinde... Jantlar, arka kapida gorunen minik s line logosu vs..hersey s line ancak s line logolu panjur nerede? Acaba kaza yaptida normal panjurlami degistirldi ? Herseye ragmen arac ic dis s line diyorum.... Son Düzenleyen turbo&quattro; 14-01-2011 20:28. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
slıne mı değilmi
direksiyonda s logolsu yok bu arada arka kapılarda slıne yazıları var yarı deri kumaş elektrikli recaro koltuk var iç göğüs ve kapı kenarları gri kaplı alçaltılmış süspansiyon ve slıne jantlar var ama dışta ek olarak hiçbir parça yok
Son Düzenleyen yusufaltintepe; 14-01-2011 21:01. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
olabilir tabi galerinin dediğine göre tek parça boya var ve çok emin konuşuyor ön panjurdan bahsediyorsun bu arada değilmi
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
On panjurdan bahsediyorum evet...S line logosu olmasi gerekiyor...Dusmus olabilir diyecegim ama dusecek gibi de degil onlar...Ben quattro logosunu cikartmak icin baya ugrasmistim..Distan s line degil diyecegim ama arka kapilarda s line logolari var..Sonradan takma olacagini sanmiyorum kim ugrasir onlarla
Bagaj alti krom, rs4 jantlar, logolar, cam etrafi kromlar hepsi s line a isaret...Ortasini bulalim yarim s line diyelim
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
hahaha yarım slıne oda güzel
şimdi sahibindende diğer slıne denilen araçlara baktım hiçbirinin bu kasadaki panjurunda logo yok
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
Araç S line.
İlanda yazılanlar dışında birşey yok arabada çok temiz bir araba.Quattro olanlarda panjurda quattro yazıyor ben sline olup panjurunda s line logosu olan görmedim. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
O zaman s line panjur olayi sadece b7 kasa a4 lerde var...Ben b6 larda da var diye biliyordum demekki yanlis biliyormusum
![]() Bu arada arac cok temiz gorunuyor..Fiyatida mantikli gibi..Detayli arastirilarak alinabilir.. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
Evet araç bizim.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:04 ::::

)

direksiyonda s logolsu yok bu arada arka kapılarda slıne yazıları var yarı deri kumaş elektrikli recaro koltuk var iç göğüs ve kapı kenarları gri kaplı alçaltılmış süspansiyon ve slıne jantlar var ama dışta ek olarak hiçbir parça yok