civiclerde ESP diye bir sistam yoktur
sistemin isimi VSA dır :)
Printable View
yakıt konusunda şehiriçi 10 lt yakıyo otomatik çok fazla yol tutuşunu zorlamadım ama sert frenlerde felan kesinlikle öyle kafa sallama veya arkasının attması gibi bi olay yaşamadım iç mekan kalitesi güzel sürüş pozisyonu iyi
performans normal 1.6 bi araba için makul kafayı yedirtmez yani
frene basınca ara sıra ses geliyo o neyden kaynaklanıyo ve nası gideriliyo acaba ?
kardeşim ben söyleyim sana hepsini 2009 beyaz mugen sahibiyim
yakıt konusunda 600 yakıyo kimderse bana söylesin 240 yakıyo 230 yakıyo yalannnn
virajlara girerken kıcını atıyo sag sola
dışardaki sesler aracın içinde
yeter bukadar sana heralde
ama dışardan görsel bakımından on numara her yerde dikkat cekiyo :))))
AKLIMDAYKEN FREN HİÇ YOK ULUDAG MİSALİİ KAYA KAYA
yol tutusundan son derece memnunuz. şekıl tıp oalrakda guzel. Babamın hassas kulaklarına gore yalıtımı çok dusuk butun yol sesını ıcerı alıyor. Ama herhangı motor sesı dusuk devırlerde gelmıyor. Bu sadece bızım araçta olsa gerek motor çok sağır neden bılmıyoruz ama basınca motor 4 bin devıre kadar ckıyor 2-3 sn bağırıyo daha sonra o bağırtıyı yavasca tekere verıyor e halıyle acayıp hantal kalkıyor otomatık vıtes olmasına bağladım ama aldıgım yorumlara gore otomatık vıtesı bıle cok serıymıskı zaten 1.6 125 hp arabanın okadar hantal olması ımkansız bır olay helekı Honda motorunda. hepsı bır yana motor olayı hallolursa ben acayıp memnunum.
bu arada bendekı sıstem pipolu sıstem tup hıc bır problem yok belkıde benım şansımadır :)
Ben birkaç ay önce almayı planlıyordum.Test sürüşü için randevu aldım ve kullandım aracı.
Otomatik vitesti. Araçtaki ivmelenme çok az, hiç seri değil. Yol sesini çok içeri alıyor.Heleki parke yollarda lakur lukur.
Jant + yay vs takınca nasıl olur hiç düşünemiyorum.
Açıkçası ben o tasarıma ve aracın oturaklı yapısına bu kalitesizlikleri yakıştıramadım ve almaktan vaz geçtim.
Manuel olanınıda kullanmak isterdim ama kısmet olmadı daha sonra.
Daha önce VW-Opel gibi araçlar kullanmadıysanız alınabilir Civic Sedan.
Benim izlenimlerim bu şekildeydi.
Cok yakar az kacar, fren ve yol sesi haricde problemleri yoktur. 5cm yayla cok guzel yol tutar, bakimlari ucuzdur ve genel olarak cok sorunsuzdur.
Goruntu anlaminda guzel modifiye parcalari vardir, cok yakisikli bir arac. Benim icin tek sorunu yakitiydi :)
Yanılmıyorsam fren problemi vardı disklerle ilgili bir sorundu ? Bu makyajlı kasalarda da devam eden bir durum mu yoksa giderildi mi ?
beylıkduzu honda dıyokı senın soledıklerını bende sordum ona abı dıyor ılk modellerde dogru bunlar oluyordu ozaman araba 900 kg du zayıftı yol tutmuyordu gelıstırılmemıstı dream degılde premıum modelı 1300 kg hıc bole bır problem olmuyor dedı bana yakıt konusunda haklısın galıba 8.3 ortalama dıyor ama sehır ıcı 10 lıtre:)
400 kg mı oynamış en boş donanımıyla premium arasında
sattığı arabayı ne kadarda iyi biliyorlar
benim 3000 km ortalamam şu anda 8.3 litre, otomatik araç ve hep istanbul şehir içi trafiğinde kullanılıyor, çoğunluğu da kısa mesafe
hepsının fıyatları aynı zaten uc asagı bes yukarı
sole dıyım cıvıc 43.500 otv bandrol ındırımı bana gelısı 31.000ytl
mazdada 44 bın 32 bın gelısı
golf de 43 bın lıra gelısı 32,kusur
passatta agustosa sıra varmıs suan yokmuss
fıesta var benzınlı oda 32 bıne satıyolar gelısı 23 bın
yakın bır arkdasımda hatchback olandan gıdısı ıyı dıyor 1.8 mıs ama cok yakıyor dedı :)