|
|
#1 | |||
![]() |
![]() ısa bir sürede geliştirlen hava aracı başarılı bir uçuş performansı sergiledi. TAI tarafından çok kısa bir sürede geliştirlen ve 'SİVRİSİNEK' olarak adlandırılan insansız helikopter ilk uçuşunda başarılı bir performans gösterdi. İlk denemede 150 metre uçurulan hava aracı 150 km lik bir menzile sahip olacak. Ayrıca Roketsan'nın tasarladığı 8 km menzilli, T 129 helikopterinde de kullanılacak olan Türkiye'nin ilk lazer güdümlü füzesi olan 'CİRİT' bu hava aracında kullanılmaktadır. Burun kısmına teçhiz edilmiş olan ASELSAN tarafından geliştirilen FLIR cihazı ile görüntü aktarma işlemini gerçekleştirebilecek olan 'SİVRİSİNEK' istihbarat faaliyetlerinin vazgeçilmez elemanı olmaya aday güçlü bir profile sahip. Öncelikle ülkemiz adına oldukça sevindirici bir haber. := Şimdi bi yandan akaryakıt pahalılı bir yandan çoğu kalem ürünün pahalılığı. Bir yandan savunma sanayiden hiç olmadığı kadar yüksek gelişim,atılım ve ilerleme. Devlet bizden alıp silahamı yatırıyor sizce? __________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
paylaşım için teşekkürler,
çok kısa bir sürede gerceklestirlmis proje, kime göre kısa , İsrail'den tonla paraya insansız uçakları almadan önce onların bnezerini yapsalardi da .... ayrıca ben bunun az büyüğünü oyuncakcidan 35 tl ye aldiydim , şimdi hatirladim __________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Tabiki çok sevindirici bir haber
Ama yatırım konusuna sadece gülüyorum ![]() Bu ülkeden aldıklarının yanında bu cidden adı gibi sivrisinek kalır
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: tüplü
|
bence sivrisinekten cok arı olmuş bu. cirit takılı bir iha, cok başarılı olacaktır. özellikle dagda bayırda sesiz sedasız gezenler için, tabi atmasına izin verilirmi o ayrı...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: pug 206
|
__________________________________ pug 206 diesel power |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: tüplü
|
tabi dikatli okumadan yazmışsın ondan bişey demiyorum da birdaha incelesen daha iyi olur. senin 35 tl ye aldıgın helli piltaşıyamaz ama yukardaki neler taşıyo bir bak. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
bildiğin raptor yapmışlar.motor benzınlımı elektrıklımı acaba.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: clk200k
|
dışardan almaktansa kendi teknolojimizi üretmemiz çok daha iyi ve uzun vadede daha karlı olacaktır |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
aselsanın biz boş durmuyoruz çalışıyoruz bize daha çok para verin die geliştirdiği saçma projelerden bir başkası
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
35 tl ye aldığın şey güdümlü füze + flir + 150 km menzili varmı? Basit düşünmeyelim. __________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: look for new one
|
ben biraz bardağın boş tarafını görüyorum __________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |