bence de ilk agizdan modlari ogren bence kesinlikle turbosu farkli ama devamini ancak kendinden ogrenirsin.
bence de ilk agizdan modlari ogren bence kesinlikle turbosu farkli ama devamini ancak kendinden ogrenirsin.
ya soyle bir durum var kimse isin sonuna bakmiyor, peak gucun artmasi cokta onemli degil aslinda, onemli olan egrinin duzgun artmasi ve peak gucun mumkun oldugu kadar sabit kalmasi yoksa sana peak torku anlik atacak bir yazilim atarak seni patinaja dusurup hic kullanilmaz bir yazilimda yaparak moral gayet yukseklerde tutulabilir. hybrid turbo ile 320ler hayal degil.
abi bektaş diyorki. 1.3 cont ile stage2 cupralarla yürüyormuş.
araçtaki modifiyeler. komple düz boru 76lık. hks son susturucu. forge intercooler. barbaros ile en limitlerde yazılım yapılmış. dyno verisi doğruymuş.
uzun dönem kullanmış. sadece kadran çevirip 300km hızla 5-10 dk boyunca gidince. topspeed denemesinde motor kırmış.
800 tl masraf açmış. sadece segman atmış aynı performansta yürümeye devam etmiş. şimdide mustang almış onla uğraşıyormuş.
barbaros iyidir çok zamanını harcadı benim arabaya diyor.
aracın goofy ile hiçbir alakası yoktur dedi.
bunlar onun telefonda söledikleri az önce.
he birde barbarosuda aradım, o da diyorki: aracın stage2 cupralarla gittiği doğrudur ama 323 hp benim dynomda vermez dedi. paşanın dynoda bişey olabilir o kadar hp çıkmaması gerekir diyor.
zaten ben dynoya hep onun yanına gidiyorum. yazılım muhabbetlerinde de gidiyorum. bende tanırım onu. eski eyüp çocuğuyuz :D
turbo hybrid olursa eger, o zaman oyunun kuralları bıraz degısıyor, o zaman forged ınternalsız 340 ıcı komple forged 370 alınan meganelar dolasıyor trafıkte.
olabilir abi bu adam sonuçta 2008 de yaptı bunları. şimdi 2011 bişeyler değişiyor gittikçe. ama turbosu stockmuş.
dediğim gibi barbaros abi o dyno çıktısında hata vardır diyor. benim dynomda 320 gibi rakamı hiç vermedi yazılımında ben yaptım diyor. tamam çok iyi yürüyordu ama 320 çıkarmadı diyor o zaten.
söylediğine görede bende 290 çıkaran başka dynoda nedense daha fazla çıkarıyor. dynosuda güzel dyno yani düşük çıkarma ihtimali yok. dediğin gibi bencede barbarosun dynosu daha doğrudur. 280 290 gibi rakamlar yani.
evet demek istediğim bu :D 300 den sonra zaten uçuk farklar oluyor. sanırım bi çok dynocu milleti mutlu etmek için yüksek çıkarıyor olabilir :D
yoksa birinin 400 dynosu var diğerinin 330 ikiside aynı araba :D ama deneme yapıyorlar 330 dynosu olan geçiyor :D en güzeli roll galiba :)
arabayı satacak olursam paşada dyno yapıp ilan açayım bari :D ehüeühüe
dyno kagıdı sahte degıl gercek
birde rica edıcem bilipbilmeden *** atmak icin bos konusmayın arkadaslar yapılamadanda olculdu yapıldıktan sonrada olculdu araba hep aynı vıteste olculdu ve sorun falan yoktu saygılar
arabanın yazılımını barbaros yapmıstı aracın uzerıne beyın takıp yenıden ayar yapıldı yanı barbarosun yaptıgında aynı dynoda 260 verıyordu beyınden sonra bu gucu verdı
birde bektas kıme demıs bu arabanın goofyle alakası yok dıye yuhhh be kardesım bu kadarı olmaz kendı yaptıgım seyden suphe duymaya basladım sız ınsanı ipe goturursunuz yuhhhhhhhn
Savasin dynoda kalibrasyon yerindedir sorunsuz olarak senelerdir olcum yaptiririm soledigin gibi bir sonucla hic karsilasmadim ne kendi araclarimda nede piyasada duydugun gordugun araclarda....
Konunun hangi otomobil hangi parcalar hangi ustalar kismini bilmem ama pasaoglu servisteki dyno ile atip tutmadan 2 kez dusunmekte fayda goruyorum .....
biri cikipta der sonra bizim vtec i satmadan once bir megan rs le deneyip ilan acalim diye kalp kirilir ...
paşaoğlundaki dynoya bokatmak için Kendin kanıtlamış bir dyno gerekli Serp ile Wamag ı karşılaştırmasssınız Kesinlikle !
Ben dha o dynoda aman fazzla çıksın öle çıksın böle çıksın dendiğini görmedim yalan yanlış bilgi vermeyin insanlara