|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
http://www.upload.gen.tr/resim.php/w...11036.jpg.html
evet arkadaşlar umarım sizde benim gibi benzinliğe gitmeye üşenip, aracınızı 2 gün boyunca depoda kalan 2 3 damla benzinle yürütmezsiniz, sonra sonuçları böyle oluyor... pompanın plastik aksamı resmen eriyip akmış azkalsın havaya uçacakmışız :S |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
reism ehralde 3 mb filan
buraya direk paste etmediğin için teşekkür ederim __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
Valla ucuz kurtarmışsın yiğitcim
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
benzin aynı zamanda soğutma görevi yapar pompa için benzinsiz gezmemek daha iyi olur hem bu yüzden pıompa bozulsa motor kırma ihtimalinizde var
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: LEON 2.0 TFSİ
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
normal Oem pompalarda o sıkıntı olmuyor Hele ki Corolla AE101'de 5 sene boyunca ışıkta devamlı araç kullanan samimi bir arkadaşım vardı ve öyle ilginçtir ki arabaya bir keresinde yarım depo benzin aldı benzin ışığı hala yanıyordu
![]() Walbro yüksek basınçta çalıştığı için kendini soğutamıyor ondan dolayı çeyrek depo aşağısında ısınıyor malesef
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Çok saçmaymış yaa :S sadece walbro larda mı bu problem oluyor peki ???
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: R Line..
|
External pompalarin hepsinde gecerli bu durum.bizde bosch 044 un calisma sesi yuzunden siyirmak uzereyiz.walbroda ne durumda bu ses ?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
geçmiş olsun
sanırım depo içi pompalarda bu risk daha azdır __________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
geçmiş olsun,fazla ışık yanık gezmemek lazım demekki..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Geçmiş olsun valla bende ışığın söndüğünü görmedim son damlasına kadar kullanıyorum
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Fiyatlar böyle olunca ışıksız gezmek mümkün mü?
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
başka türlü saatte 255lt benzini başka nasıl pompalıyacak diğer OEM pompalara nazaren çok devirli çalıştığından soğutacak ekipmanı olmadığından dolayı çabuk ısınıyorlar![]() Ben 15 günde 2 defa walbro değiştim en sonunda Oem'e döndüm yine bize gitmiyor sanırım bu walbro
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
ebayde piyasada yuzlerce fake walbro var birebir kopyalamıslar. benimkinde alt tarafa erimisti cakmaymıs megerse
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
Diğer derken OEM leri kastetmişimtim ya
Bosch delco v.b. markalarda da aynı olay oluyor mu onu merak ediyorum, ona göre yakın zaman pompa almam gerekiyor çünkü ...
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
walbroda çok bi ses olmaz tok bi sesi var bu arada 5 sene önce walbro taktım halen sağlıklı halen çalışıyo yakıt basıncım hiç değişmedi ama depom hiç sonuna kadar boşalmadı ısıdan yanması normal pompanın o şekilde motoru susuz bırakmak gibi bişey __________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:06 ::::

başka türlü saatte 255lt benzini başka nasıl pompalıyacak
diğer OEM pompalara nazaren çok devirli çalıştığından soğutacak ekipmanı olmadığından dolayı çabuk ısınıyorlar