hdmi direk lcd tv ye gidecek ses de dgıtal ses sıstemıne gidecek ama amfide coaxıal giriş var
Printable View
hdmi direk lcd tv ye gidecek ses de dgıtal ses sıstemıne gidecek ama amfide coaxıal giriş var
coaxial çıkışlı bi anakart bulamazsan en kotu
optik ten donuşturucu ile kullanırsın performans olarak çok birşey kayıp olucağını sanmıyorum ;)
evet ole yapılır onu detaylı teknık servılere sorucam su anakrtta optımum bı modelı bulmak ıstıyorum ddr3 değil ama guzel bır kart gıbı eskı ama uygun
ASUS M3N78-VM, NF8200, Soket AM2+, DDR2-1066, GeForce 8, HDMI, Anakart
8200 alma. Geforce 9000 serisi üstü al. Tercihen 9300 ve 9400 olsun en az. 8200 lerde donanım hızlandırma minimum seviyede. İşlemciye aşırı yük biniyor.
evet biraz daha yeni chipset seçmen çok daha yararlı olur
onborad hdmı bı anakart lazım bana bu guzel gıbı varmı bıldıgınız baska
FOXCONN A7DA-S, 790GX, AM3, DDR3-1333, GMA, 3300 HD, Anakart
alabiliyorsan x3 almak daha mantıklı gibi biraz araştırırsan x3 ler x4 ile aynı banttan çıktığı için 4. çekirdek ve l3 cache açma gibi olaylar yapılabiliyormuş
her seride olmasada birçok seride olduğu soyleniyor ve oc ile stabil çok çok iyi değerlere çıkabilen bir işlemci ki 4. çekirdek kullanamasan bile x2 ye gore fazladan 1 çekirdeğin oluyor :D
amd den anlamıyorum ama çok yorum gordum bu konuda ozellikle donanımhaberde var bayağı kullanıcı ;)
donanım haberdede baktımda ısın ıcıne gırdıkce cıkmaza gırıo:)
mesela bu anakart ıcın sıtesınde phenom yazmış ddr3 sistem ıcın
Foxconn - Products: Motherboard
athlon ddr3de eskı gıbı sankı
phenom 2 a geçersen fiyat 190tl ve yukarısı olur
senin işin için atlon 2 serisi bi x3 fazlasıyla yeter ;) dediğim gibi arrıca şu 4. çekirdek muhabbetide olursa x4 e çevirmiş olursun :D
aslında olay tamamen ayırıcağın bütçe ile alakalı anakartla kullanabiliceğin cpu listesi
http://www.foxconnsupport.com/cpusup...203.0&cputype=
son durum bu 3 anakart arasındayım:)
Gigabyte 880GMA-UD2H / DDR3 2000 S+GL+16X*2 938pin | Anakartlar | EXA Bilgisayar - Hesapl Alveri
Gigabyte 880GA-UD3H / DDR3 S+GL+1394+16X*2 938pin | Anakartlar | EXA Bilgisayar - Hesapl Alveri
Asus M4A88TD-M EVO/USB3 /DDR3 2000 S+V+GL+16X 938p | Anakartlar | EXA Bilgisayar - Hesapl Alveri
Gigabyte 880GMA-UD2H / DDR3 2000 S+GL+16X*2 938pin
Bence bunu al. MicroATX. Daha küçük bir kasaya koyabilirsin. Ayrıca Phenom için bütçeni zorlamanı tavsiye ederim