|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Focus Sport Trend
|
Arkadaşlar; yardımınızı istediğim bir konu var..
Allah isterse şubat ayında kız arkadaşıma evlenme teklif edeceğim ve dolayısıyla bir tek taş olayım var..Bildiğiniz;en önemlisi güvendiğiniz yerler var mı? Birçok seçenek var ve kafam allak bullak oldu..Tavsiyelerinize ihtiyacım var. ![]() ![]() Konu başka yere açılmalıysa da moderator arkadaşlar taşıyabilir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ben atasaydan almıştım 4-5 ay önce pazarlıkla 250 tl ye hemde 2 yıl garantili sertifikalı filandı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bence paranın yettiği kadar al. Kızlar her türlü tek taşı beğenir zaten merak etme
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
sitede "mehzent "nikiyle üye Mehmet var.Kendisi bildigim kadarıyla bu işle ugraşıyor.Ona bi sor istersen
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
Bu kadar ucuz mu tektaşlar yaa. __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Ağırlık değeri neydi
![]() 0.20 - 0.30 - 0.40 gibi değeleri var;yanlış bilmiyorsam ağırlık değerleriydi bunlar ![]() 0.30 yada 0.40'lık bakıyorum |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
TechTurkey
|
Taş pırlanta mıydı? Epey uygunmuş fiyatı. Sevgililer günü için ben de kız arkadaşıma birşeyler bakıyorum ama bu fiyatlara yakın pırlanta göremedim hiç. Gerçi ben yüzük değil bileklik ya da kolye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
bende merak ettim 250 lira tek taş oalyını
modelin fotosu varmı ? alayim kenarda dursun ... __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Çok ucuz bişey olmasın.
Biz nasıl arabanın iyisini kötüsünü biliyorsak hanımlarda tek taşın iyisini kötüsünü biliyor |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Kızlar cidden çözümsüz bir problem..Almışken iyi birşey alayım diyorum..Dediğim gibi 0.30 yada 0.40lık alacağım..Etrafta birçok yer var evet;zaman buldukça bakıp fiyat alıyorum zaten,ama tanıdık olan varsa daha iyi olur tabiki.
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
pırlanta demedim arkadaşlar tek taş işte
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
bir an dedim ne oluyor tühh bee
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
0.40'lıklar 1.300 - 1.900arası genel olarak..Taşı beğendiğinizde altını istediğiniz modelle değiştiriyorlar zaten;bunda sorun yok..
250Tl'lik evlilik teklifi için miydi
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
ben giderim beğendiğimi alırım walla. elbet beğenicek sevgilisi ve ileride eşi olmayacak mısın? değiştirme kartı da koy dicem o da olmaz ![]() sen al bence 1 tane eli yüzü düzgün 1 tek taş. Ama swaroskiden alma. Onlar gerçek değil diye duydum. ynai farklı bi uygulama parası etmez bence. alıcaksanda atasay'dan falan filan 1 yerden adam akıllı 2000-3000 TL'ye bişi al gitsin. taksitle sittin yıl ödenir
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
benim tavsiyem evlenme teklif edeceğiniz zaman ucuz bişey alın sonuçta hatun gözüne o zamazingoyu takıp karatına bakmayacak
nişan düğün vs de paraya kıyım alasını alın
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
![]() * Kesim (Cut) * Renk (Colour) * Berraklık (Clarity) * Karat Ağırlığı (Carat Weight) 4C Hakknda : ZEN PIRLANTA |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
hdd'nin dedigine ilave olarak
şimdi bir "tek taş "var bi de "tek taş pırlanta "var.Ben bu ikisini aynı sanıyordum.Farklıymış. Sen şimdi gider "tek taş"alıp götürürsen kıza sana muhtemelen "bu pırlanta mı"diye sorabilir ona göre.Pırlanta degil dersen biraz ters tepki verebilir.Arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |