|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Lamborghini ilk modelini 2008 Paris Motor Show'da ortaya çıkarmıştı.
Audi üst düzey yöneticileri Lamborghini Estoque modeli için destek vereceklerini açıklayınca proje gün yüzüne çıktı. Audi A9 limuzin coupe planlarını doğrulayarak aynı şasinin Lamborghini Estoque modelinde de kullanılacağını açıkladı. Lamborghini patronu Stephan Winkelmann ise markanın ürün boşluklarını doldurmak gerektiğini düşünüyor. Süper sedanın V10 ve V12 motorlar ile sunulması bekleniyor. İtalyan üretici her zaman olduğu gibi AWD aktarma kullanacak. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
Lamborghini için gereksiz bir araç bence sport otomobil üretici olarak devam 4 kapı bence gereksiz.
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Porsche önce suv çıkarttı alıştık sonra panamera'yı çıkartmasına da alıştık , porsche'ye yakışıyor ama lamborghini de çok garip geldi gözüme.
Birde temeli audi olduktan sonra ne anladım lamborghini olmasından. Çok çirkin bence __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
çok farklı duruyor gene coupe gibi olmuş
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Mükemmel görünüyor çok beğendim.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
böyle olacaksa hiç yapmasınlar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ben nedense cok begendim bu tasarımı panamera gbi kasıntı bi model değil cok estetik ve kullanıslı umarım yollarda görmek nasip olur
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
bence güzel bişey çıkarırlar. sonuçta motor teknolojisi gene kendilerinin. sadece şaside audi ile çalışacaklar sanırım.
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Lamborghini bu zamana kadar böyle bir işe kalkışmadı.Hep süperspor kategorisinde at koşturdu.Daha sonra da VW AG tarafından satın alındı.Şimdi bir de dünyadaki taleplerin değişimi(?) sonucu böyle bir model üretme gereği duymuşlar.Hâli hazırda VW AG içinde de Lamborghini'ye bu temeli verebilecek Audi var.Sanırım A7 ya da A8'in platformunu kullanacaklar.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Hiç begenmedim
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ef
|
çok garip görünüm olmuş gereksiz bir hareket
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
TechTurkey
|
VW-Audi kırması olduktan sonra Lamborghini yazmasının bir önemi yok benim için. Gallardo'nun içine bindiğimde acaip hayal kırıklığı yaşamıştım , a3ten pek farklı gelmedi bana
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Asphalt 6 Adrenaline'de oynuyorum fena değil
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Katılmamak elde değil. Lamborghini Vag grubuna geçtikten sonra Diablo hariç bana göre çizgisini çok bozdu. Kimine göre de çok güzel oldu, beğeni meselesi sonuçta.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 101
|
Çok yuvarlak hatlı olmuş, ben sevmedim.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: M 3
|
şu sportback midir nedir onlara benzemiş ne sedan ne coupe .. sevmiyorum sevmicemde .. adam gibi sedan yapsa dicem ki hani yeni bişeyler yapıyorlar kendileri için ama bu tasarımı sevmedim .. tam sedan olsa beğenirdim belkide .. mesela önden bakınca çirkin veya beğenmedim diyemem ama yandan ve arkadan bakınca cıxxx olmamış ..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Bİr safkanın ırzına daha geçtiler.
Porche zaten tam anlamı ile bana supersport gelmiyordu belkide İstanbulda heryerde görebildiğimdenmidir nedir ![]() Ferrari , lambo, Maserati vb aklıma gelmeyen araçlar daha çok bana supersort havası veriyor ve sadece SS olarak üretilen araçtan 4 kapılı araç çıkartmaları anlamsız zaten holding grubuna ait üst düzey lüks otomobiller üretilirken sadece SS üreten firmayı neden melezleştirme düşüncesi :S |
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
|
Yazının son kısmı çok enteresan.
"İtalyan üretici her zaman olduğu gibi AWD aktarma kullanacak." Sanki Lamborghini ruhu kalmışta , o ruhu devam ettiriyorlarmış imajı vermişler
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
once porche sonra astonmartın sımdı lambo... ama olmamıs porche ve aston 4 kapıları daha cekıcı..
__________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|