Yapma abi yapma sonra uyuyamıyorum telefonun ses kaydedicisini açıp yatıyorum sonra :D
Printable View
Bi gün evde bi film açtım oğlum geldi yanıma ve dedimki:oğlum istersen içeri git korku filmi hayaletler falan var dedim.el cevap:ya baba bırak bu işleri adı üstünde HAYAL-ET.:D
BU işler,hikayeler zaten hep fotolarda kalmıştır ne hikmetse.
yalnız değiliz buna inanıyorum ama ne derece bunu bilmek isterdim.. her an her saniye mi yoksa arada sırada uğramalar mı ? ...
Elhamdürillah müslümanız
ınanmam boyle seylere
bı uc harflıler olur oda gozukmuyorlar dıye blıyorum sadece etkı yapıyorlar
Bişi olmaz korkma :)
Mesela televizyon seyrederken, filmdeki ya da televizyonda o anda ne varsa
Bir monitör gösteriliyorsa genelde monitör böyle çizgi çizgi görünür. Evde oturmuş Televizyon izlerken televizyondaki monitörü öyle görürsün.
Ama kameradan uzat kafayı normal bak, çizgileri görmezsin. :)
Al bu da benden sana gelsin
http://www.facebook.com/#!/video/vid...39826&comments
işemeyesin altına aman dikkat :)
ben inanıyorum hatta bu varlıklar iki evren arasında geçiş yapabilen varlıklar diyebiliriz kısaca.
baya uzun konuşmuştuk bu konuyu bi gece biz , ama cidden anlatmak uzun sürüyo. hatta mesela biz 2. boyuttaysak 3-4-5. vs boyutlarda mevcut, bizim şuanki yaşadığımız alanda başkaları da yaşıyor ama ne biz onları nede onlar bizi göremiyorlar bu görülenler o boyutlardan geçebilen yada 2 boyut arasında sıkışmış olan yani öldükten sonra uyum sorunu çeken varlıklar bunu yapabiliyor diyebilirim kabaca. fikrim bu yönde, tavsiyemse fazla takılmayın uykunuzdan ve aklınızdan eder..
ee gerçek olsa naapçaz :D benzin döküp kendimizimi yakalım :D yada hayalet arayıp konuşmayamı çalışalım :D
benim bizzat uzaylıyla sevişen arkadaşım var ben sana onuda getiricem :cool:
gece gece helal olsun arkadaşlar 3.5'un tavan noktalarını yaşıyorum...:D
samet böyle şeylerle içimize korku salma bi daha please :D
Mutluluk içimizde :)
kanalturk de bu konu var..
gerenk yok böle şeylere , dünyada yeterince kalabalığız zaten :D
İyide bunda korkacak bir şey yok ki, ctr monitör yada tüplü televizyonun tarama hızını bizim gözümüz göremez, ama kamera bu hızı yakalayabilir. Yeni nesil dijital gösterge yada ledlerdede aynı durum ömürlerini uzatmak için kullanılır. Gözümüzün seçemeyeceği kadar yüksek frekansta tarama şeklinde yanıp sönerler.
Uzaktan kumanların infrared ledinede kamera ile bakarsanız işik saçtığını görürsünüz. Gözümüz görmez, ama kamera yakalar.