Hee şöyle söyle canımı ye
ama yok kalpli yastıktı, parfümdü, kolyeydi...
boş işler bunlar.
Kızlar kanmış bari erkekler olarak biz kanmayalım.
Printable View
en guzelini atilla abi yapmış,
Yes, All Right - Atilla Abi - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
bu sene sevgili den nişanl mertebesine geçtiğimizden bu olaydan yırtmak istiyorm ki allah razı olsun bugne kadar hediye bekletnsi yada beğenmeme gibi bi durum yaşamadk...
sanırım ihtiyacı olan bişey bulup alacağım onu masrafdan kurtarmak adına :)
köşedeki kebapçıdan lahmacun spariş edicem :D:D:D
Çok saçma birgun...
Ekonomik amaçlı bir gun..
Neyseki bizimkisi takmıyor böyle günleri
dertsiz tasasız hediye alacağım derdi olmadan gececek bu senede
Ben de kafama göre canım istediğimde alıyorum, önemsediğini düşünmesem de yine de yazmayım dedim :D Geçen bugünkü fotoğraflarınızda benzin koyan hatun vardı.. Ona yorum yapmıştım bulmuş bana gösteriyor hahaha :D
alacağım şey belli ve kesin sevgilime sıfır ölçü taşlanmamış krank aldımmı yeterli gelir ona :D hemen hemen pırlanta yüzüklerle aynı para zaten hahaha
bende bi k pro alıyımda ilişkimiz azcık devir çevirsin :)
Abi gayet masum sıradan gidiyodum kopardın :D
O değilde konuya gelince bende duygusal düşünceli adamım arkadaş erkekler günlerce düşünüp taşınıp en ince noktadan vuracak şeyi almaya gayret ediyorda bunlar niye ne alacak acaba diye bekliyor ben isterim şahsen benim hatun düşünsün nete girsin araştırsın karar versin bana S3 aynası alsın :) Yemişim aynasını beni vurmaya çalışması yeterli.
İşin şakası bi yanada hediyenin manası konusunda jeton düştüğü taktirde gözlerindeki parıltı paha biçilemez :) Onlar olmazsa hayat zor kimse unutmasın yalnız efelik yapmaya gerek yok.
utku haklı beyler efeliğin anlamı yok :D :D :D
çok damardan giricem bu sene:D:D:D
heyecandan düşüp bayılacak
nihahahahha:D
Bende 13/59 alıcam sevgilime :)) biraz daha hızlı tepar atsın diye :d
Birini güzelce yıkayıp sağlam bir cilalamayı planlıyorum da diğerine ne yapacam çok kararsızım :)
son 3 senedir 14 şubata hiç denk gelemedim çok rahatım :D
keşke bu sevgililer günü 29 şubatta olsaydı :D
valla oyle cok buyuk bişey alammyayıp sadece hatırlandığını ıfade etmek ısteyenler için su kolyeler iş gorur gıbıme geliyor belkı gumuşunude uretebılırırm onun gümüşü tahmınım 70 tl yı geçmez :)
genelde ilişkide
seni seviyorum
biliyorum
tarzı birbirimize zıt gitme laf sokma şeklinde oldugu için kim ne hediye alsa boktan olur :D ondan pek kasmam :D