Renault Latitude Türkiye testleri başladı ve yaklaşık fiyatları belli oldu.

Konu: Renault Latitude Türkiye testleri başladı ve yaklaşık fiyatları belli oldu.

1. SErhat. said:

Renault Latitude Türkiye testleri başladı ve yaklaşık fiyatları belli oldu.

Türkiye'de ilk kez 2010 İstanbul Autoshow'da gösterilen Renault Latitude’un piyasaya çıkmasına sayılı günler kala (2011 Şubat ayı içinde satışa sunulacak) Renault Türkiye ekibi, bu otomobili rakipleriyle karşılaştırmaya ve personelini eğitmeye başladı.

İstanbul’da basına kapalı olarak gerçekleştirilen Renault çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen Latitude test sürüşü ve karşılaştırmasında VW Passat, Opel Insignia, Citroen C5 gibi otomobiller de kullanıldı. Bu şekilde Renault satış ve pazarlamasında görevli personel, Latitude’un rakipleri karşısında artı ve eksi yönlerini görme şansına kavuştu.

1.5 dCi, 110 HP ve 2.0 dCi 175 HP’lik iki motor seçeneğiyle satışa sunulacak olan Latitude’un fiyatının yaklaşık 55.000 TL’den
    başlayacağı belirtildi.

2. iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iynn-RS said:
    forumda en cok dıreksıyon ve vıtes tepkı alıyo renaultta bakalım buna nası yorumlar gelecek

şahsı fıkrım guzel olmuş içi. dısında arka guzel ama on taraf pek reno gıbı durmamıs.passatı andırıyo sankı.

3. TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TarikS said:
    Goruntu guzel ama ic konsolu begenmedim ben, eski duruyor

55.000 TL'den baslayan Reno, iyiymis

4. overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

overblack said:
    şaka gibi bu arabaya 1,5 dci'mi koyacaklar
    komançero garage

5. SErhat. said:
    Valla ne yalan söyleyeyim.Fuarda da gördüm aracı ve büyük beklentilerle incelemeye gittim ama içini gördüm,daha doğrusu vites topuzunu gördüm;yetti..

6. yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yearone said:
    Çok satar
    セルカン+レーラ=愛

7. dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dragon07 said:
    resimlrde en dolusunu en spor paketini koyuyorlar yanına gidince hayal kırıklıgı her firma yapıor ama reno abartıyor...direksiyon farklı olabilirdi fluenceden almıslar...

8. alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alex said:
    arkası mondeonun sert bakıslısı olmş

9. leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leader_T said:
    çok fazla çekici bir yanı yok bence...

10. Kubi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubi said:
    önden passat cc yi andırdı
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam adam uzunda sen niye gerizekalısın

11. Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berkan said:
    bu şimdi laguna yerine geliyor dimi

torpido falan çok emanet vasat duruyo ayrıca bidaha bakınca dikkatimi cekti
    1881 - 193

12. Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ahmet Saraçoğlu said:
    Önce fluence sonra bu.Renault çizgisi olmayan , öyle yada böyle kendince bi karakteristiği olan markanın tasarım ogeleriyle uyuşmayan modellerle ilginç bi hal aldı renault.(Bkz. Samsung sm3)Her ne kadar eleştirilmiş olsada içeride renault olduğunu hissettirecek tek öğe o direksiyon , vites ve kadran heralde.

Son kasa laguna coupe den sonra tasarımını beğendiğim bi renault üretilmeyecek sanırsam.

Ama Renault ya , tipe şekle bakmaz peynir ekmek gibi alır milletimiz , resmi makamlarımız , filolar vss vss.

13. Kubi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubi said:
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önce fluence sonra bu.Renault çizgisi olmayan , öyle yada böyle kendince bi karakteristiği olan markanın tasarım ogeleriyle uyuşmayan modellerle ilginç bi hal aldı renault.(Bkz. Samsung sm3)Her ne kadar eleştirilmiş olsada içeride renault olduğunu hissettirecek tek öğe o direksiyon , vites ve kadran heralde.

Son kasa laguna coupe den sonra tasarımını beğendiğim bi renault üretilmeyecek sanırsam.

Ama Renault ya , tipe şekle bakmaz peynir ekmek gibi alır milletimiz , resmi makamlarımız , filolar vss vss.

Bence ; Bir araba alıyorken 1 Fiyat 2 Yakıt 3 Servis bakım yedek parça vsvs 4 performans 5 şekil'dir tabii bu sıralama arabanın sınıfına göre ve ihtiyaca göre değişikli gösterir bu mantariteden yola çıkarsak 1 depoyla 1000-1400 km yol yapacak ( vergiler yakıt fiyatları ***** ) , acil bir durumda ( insanımızın işi her daim acildir nedense ) çabuk ve pratik bir şekilde çözüm üretebilecek , parçayı kolayca temin edebilecek , bu koşulları sağlayıp azda olsa performans gösterebilecek ve son olarak da eş aile kız arkadaşla vsvs ile bir yere gidileceği zaman eli yüzü düzgün sayılabilecek araç bence ideal araçtır açıkcası ilk 4 maddeye sahipse 5. madde olmasada olur 3 yanlış bir doğruyu götürür mantığı
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam adam uzunda sen niye gerizekalısın

14. fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fsunnetci said:
    Çok sıradan olmuş iç tasarım Renault bu iç tasarım işini beceremiyor dış tasarımıda zaten rakiplerinden kopya çekmiş

15. MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MiaMi said:
    1,5 dci motor ile o araba benzinli gibi yakar , Yeni Station Megane lar bile deli gibi yakıyor dizel ama ağır arabalar.

16. tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tool said:
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1,5 dci motor ile o araba benzinli gibi yakar , Yeni Station Megane lar bile deli gibi yakıyor dizel ama ağır arabalar.
    valla yavas sehir ici trafiginde 7litre yakiyor bizdeki, coktan kastiniz nedirki?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

17. initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

initial-D said:
    içi direk master gibi vanların konsoluna benzemiş.torpido hele ağlıyor.dikine duvar gibi duruyor

tasarım çizgisi diye birşey zaten yok.herşeye benzeyen hiçbişeye benzemeyen saçma sapan bir otomobil.

fluence yerine daha çok para verip sedan reno fanatiği birinden başkasının alacağı türden bir otomobil değil
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

18. YUSUF said:
    önden saab
    arkadan yeni kasa toyota avensis

19. VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

VTEC® said:
    Ben renault çalışanıyım, birkaçgün sonrada eğitimine gideceğim. Bence çok büyük bir değişiklik yok gibi b sütünu kapılar iç tasarımda büyük bir değişiklik göremedim. ama satılır, satılmaz değil.

Bu arada 1.5 dci yürümez diyeleri 1.5 Dci laguna III kullanmaya davet ediyorum. uçmasada kalıbına göre tatminkar performans sağlıyor.