|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Speedfight 2
|
Arkadaşlar aşağıda verdiğim linkteki aracı incelerseniz sevinirim. Türkiye de bu model bir araç yok bildiğim kadarıyla. Gümrükten çıkan bir araç ve aracın türkiyede modeli olmadığı için gümrükte kayıtlara 1.4 modeldir şeklinde yazılmış. O yüzden vergisi düşük ve araç sahibi ihtiyaçtan dolayı satıyor. Ben bu araç hakkında bilgisi yurtdışında bu modelin varlığı vs. bilgi sahibi olan varsa yada bu aracı bilen varsa yorumlarını bekliyorum. Aracın gerçek resimleri elimde araç gayet temiz ve hoş. Birde bu aracı alıcak olursam ruhsata 1.4 olarak kayıtlanmış ama 1.9luk bir araç motor olarak bu ilerde bana sıkıntı yaratırmı ?
2003 Volkswagen Polo 1.9 TDi 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el __________________________________ Ulan yine koftiden taksim atıyosunuz ha... Auto20.org | Administrator |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: yok
|
Mehmet abinin bir başka forumda yazdığından hatırladığığm kadarıyla tr'de bu araçtan 9 tane olduğunu söylemişti.(yada ben öyle hatırlıyorum)
valla iyiyse motoru,sağı solu sağlamsa alınır chiplenir şaka makinesi niyetine kullanılır Üstünde ıbıza tdı cupra motoru var sanırım(turbosu farklıydı yanlış hatırlamıyorsam)Not: passat ve transpoertlardaki 135 lik. __________________________________
Son Düzenleyen ST-max; 20-01-2011 20:31. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Gazıhanınkı tek kapı modelı 4 kapı olarak tr de malesef herkez 1,9 tdi 130 bg motora cok saglam olarak soyluyor
__________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: PD TDI R
|
Araç 4-5 parça boyalı, Gazihan 'ın arabasından farkı turbo ve şanzıman olması lazım. İzmir 'den İstanbul 'a geçti. Şu an ki sahibi ciddi anlamda masraf yaptığını duymuştum.
5 ileri olduğu için büyük turbo ve büyük cooler dan sonra deparı fena olur
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
PD130 süper makine
![]() Aracın sahibi çift kırmızının ne olduğunu mehmet abinin poloyu bilmeseymiş keşke
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
![]() Muharrem daha önce ben konuşup pazarlık etmiştim bu araç için.. araç sahibi kazası vs olmadıgını söylemişti , gayette titiz baktıgını iletmişti. Ancak ben alıp-satmak maksadı ile baktıgım için biraz uzak kalmıştım yoksa bana bıraktıgı fiyatı felan gayet uygundu ki bizim konuştugumuzda ilan fiyatı 20.5 felandı..1-2ay öncesi Arac alttaki olması lazım.. Başka fotolarıda mevcut ![]() ![]() Benzinli istersen 2003 Kırmızı 1.4 primline var LPG li
__________________________________ Denizli 'UMT Otomotiv
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: dci
|
çift kırmızı 110hp değil mi?
makine pd130 değil bildiğim kadarıyla... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Honda PCX
|
birebir passatlardaki 1.9 130 luklarla aynı diye biliyorum.
ayrıca fabia rs lerde de aynı motor var. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
arabanın 130 luk oldugunu nerden cıkardınız ? 100 luk yada 105 lık 1.9 tdı bu,yakından goren varsa 5 ılerıyse zaten 130 luk degıl .Turbo enjektor farklı zaten 130 luklardan.4 kapılılarda 130 luk olmuyor
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Araç pd130 değil..
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
Bizim superb de 5 ileri ama pd130 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Benim kafam karıştı bu araçla ilgili açıkçası, sahibi 130'luk olduğu konusunda idda ediyor. Telefonda konuştum herşeyini ayrıntılı bir şekilde anlattı aldığından beri yaptıklarını aracın geçmişini gümrükten girişiyle ilgili şeyleri eski sahibi olan yabancı adam hakkında bile bilgiye sahip sözde.. Peki şimdi bu şekilde polonun 4 kapı ve çift kırmızı olan haliyle türkiyede varmı başka yani ?
__________________________________ Ulan yine koftiden taksim atıyosunuz ha... Auto20.org | Administrator |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Ayrıca birşey sorucam, normalde pd130 makina olan araçta 100km seyrederken 5. viteste araç kaç devirde olması lazım ortalama ?
__________________________________ Ulan yine koftiden taksim atıyosunuz ha... Auto20.org | Administrator |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Araç 5 ileri o kesin. bende normalde bütün pd130 ların 6 ileri olduğunu biliyordum zaten bunun için adamla uzun süreli telefon görüşmesi yaptım tam anlamak için, Sahibi 5 ileri olduğunu söylüyor ve bundan emin çünkü açıklamasını yaparken, vites oranlarından dolayı 6. vitese gerek yok araçta ve şanzıman orjinal diyor ve 5. viteste 100 km ile giderken devirin 1.800 rpm civarlarında olduğunu söylüyor.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: yok
|
muharrem en kolayı neyse bu aracın motor kodu numarası ordan hersey belli olur ara onu sor bence
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
100le giderken 5. Viteste devir 2000in biraz altında oluyor dogrudur.. Sanziman uzun.. Ama bide 6. Vites var iste.. Pd130lar 6 ileri oluyolar..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:49 ::::

Üstünde ıbıza tdı cupra motoru var sanırım(turbosu farklıydı yanlış hatırlamıyorsam)