|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 27,49
|
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
harbi cocuk iyimiş
![]() Ama ağaoğlu ne ayak ali ağamla bi alakasi varmi ki
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
çok güzel hobi valla...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Range Sport - S2K - Cupra
|
ağaoğlunun yeğenlerinden birisi Bende lisanslıyım bi zamnlar izmirde beraber yarışmışlığımız var kendisiyle... Buarada trap show denio fakat otomatik tüfekle ve o fişeklerle trap atışı zaten yapılması yasak
bu tamamen benelliyi öne çıkartmak için bi show olmuş...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: volvo s40, coming soon
|
skeet yapsında gorelim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
fena degil ama atışlara yalnış baslıyorsun alttan vurarak yukarı cıkmalısın sen tam tersini yapıyorsun ama hala tüfegin üstüne yatmıyorsun
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
emin misin skeet te 90 km ile cıkan bi plaktan bahsedioruz trapta belki yarı hızında cıkan ve tek yerden cıkandan bahsedioruz yapan bilir
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
skkette sana hep aynı cıkar sadece istasyon degiştirirsin ikisinide attım lisanslı olarak bir video yapayım yapıp yapmadıgımı görürsün __________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Bırakın bu işleri gelin Çulluk avına
ne skeet ne trap En zevklisi en zoru çulluk avı Bende boş zamanlarımda maltepede kulube cıkıyorum kendimi geliştirmeye Trap atıyorum bende fırlatma makinası ile yapıyorum nerden cıkıcagını atanlar beirliyolar kuş avı için cok güzel idman oluyor ayrıca otomatik ve yarı otomatik ile müsabaka olmaz Mobil şoklu yarışma türü superpoze ile olur Bide onu yapsında görelim bunu yapsında izliyelim diyenler bir kendi videolarınızı cekin koyun ondan sonra konuşalım heen aşşagılamak niye Adam yapmış cekmiş Maşallah güzelde atıcılıgı __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür Son Düzenleyen miniks; 21-01-2011 07:41. |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
en zor yerden kalkan av kekliktir uçan avlarda üveyik tir.adama sallamadım sadece yalnışlarını söyledim
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ....
|
oooo çok fazla meraklısı varmış bu işin:]
yapalım bi ekşıınn bolu köroğluna gidelim domuz avına gelecek olan varsa:] köpek kolay kurtzaar var çiftlikte yeteri kadar tüfeğini kapan gelsin
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
bence gayet başarılı
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Eleman iyi HeadShot atıyor
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Keklik dedigin hayvan alayı kaldırırsın gider 1 km öteye konar gider bir daha kaldırırsın 300 metre ileri konar sonra bir daha da kalkamaz hali kalmaz cünkü kanatları ufacıktır sen hafta sonu müsatisen pazar buyur gel misafirim ol bizim burdaki ormanda bir culluk avına götüreyim seni zormu kolaymı kendin karar verirsin bizim burda öle kırklareli yada bursa düzce gibi acıklıkta degil kuş sık pislikte maalesef o yuzden benim en sevdigim av çulluk avı dır üveyik tahtalı mühre ile yapılan avlar hiç bir zorlugu yok __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |