40.000 euro + olucak kesin...
Printable View
125kW lık TDI motor aslında MK5 Golfte de Golf GT TDI olarak zaten vardı ancak Doğuş ithal etmedi aynen Golf MK6 GTD'yi ithal etmediği gibi...
Bende fiyat konusunda MUY37 nickli arkadaşıma katılıyorum. Zaten 2.0 TDI 125kwlık Passat fiyatına bakınca aşağı yukarı fiyat belli oluyor. :icon_tup:
böle bi dizelin gelmesi bnce çok mantıklı olcak bi kaç ufak dokunuşla on numara olur dizel mizel fark etmez satar özünde az yakıyor sonuçta uzun sureli bincek adam alır mantıklıda olur 2. elide her turlu para eder bnce.dizeli olmadığı için bnce almayan bi çok hastası vardır
1.6 TDI gelirse bende satarım Meganı hiç acımadan
Ama şu anda 2.0 motorlu olmasından ötürü benim açımdan Megane nin alternatifi yok hala.
inşallah gelmez ..sciroccoyuda satmak istemıyorum artık :)
Dizel scirocco gayet mantıklı bence :)
hatta 1.6 TDİ falan olursa etrafda şirket arabası da olur :)
1.6 dizel olsa yok satar
55-60 binden pahalı olacagı bnce allahn emri ama cnkü prestijli gzl bi araba ve benzinlisi bu kadarken dizeli bilmiyorum ama gercek olan bir şey var dizeli geldimi patlama yapıcak 2.0 oldugu için belki her isteyen alamıcak ama buda gercek scirocco hayranını ortaya çıkarmış olacak :) buda bi bakıs acısı :)
1.6 dizel gelirse doğuş parayı kamyon işi kaldırır. :D
Herşeyden önce 1.4lt manuellerin fiyatı düşer belki o arada edniriz :D
valla mazotlu rocco ya binilir??:)
Hacim arttıkca ÖTV fena artıyor arkadas yukarıda yazmıs 40k + Euro olacak diye büyük ihtimal o seviyelerde seyreder.Ama dogus oto işini biliyor dizel rocco bayadır var.Benzınlılerı hele bi satsınlarda dizel gelınce onu alanda cıkar 40bin falan demeden :):)
her topal bi satıcının bi kör alıcısı vardır vw bu pazarda büyük yere sahip olduğundan bi çok alıcısı çıkar..
swap yapıp satsak mı 16tdı =) sitede baya müşteri var..