Ahahahaha çok iyi :D
Printable View
Iyi bir yıkamacıya gıt boya koruma detaylı temızlık yapan jıletle cıkartırlar 10 lıra atarsın ;)
ben stoptaki filmleri sökmek için stopun üstüne ıslak gazete kagıdını koydum 5 dk beklettim.Sonra tekrar ıslatıp bi 5 dk daha beklettim.Bu şekılde 4 kez yaptım bu işlemi.
20.dk sonunda elimi filme attıgımda iz bırakmadan söküldü.Dene derim
Pardon.Evet çoktan sökmüş:)
Yine de denesin derim.Su biraz sıcak olcak bu arada.
biz mertcanla benim arabanin filmlerini söktük,
isitmadan söktüğümüz yerlerde kalanlari tiner ve bezle kolayca cikardik
kenar koselerede falcata ile giristik, tertemiz oldu ama kafasida fena degilmis tinerin mertcanin evden benim eve gidene kadar trilyon olmustum o gece :hehe:
ben cuprada fılmlerı soktukten sonra kalan yapıskanları cam sille cıkardım ınanamadım mucıze gıbı cıkarıyor tavsıye edılır...
falcatadan baskasını tanımam ne denediysem olmadı :D sadece sıcak hava tabancası ve falcata :D
Isıtıp ısıtıp cekıcen asagıya :D
Bulaşık süngerinin üzerine biraz cif dök....
Bastırmana bile gerek kalmadan kolayca çıksın...
Çizilir filan dersen bana göre falçatayla daha çok çiziliyor...Ya da ben kullanamıyorum falçatayı :)
Peki hazır konuyu yakalamışken bende bir soru sorayım film sökme işi ile alakalı.
Benim arka camda en açık tonda film var ve ben bunu sökmek istiyorum.Rezistanslarım eksiksiz çalışıyor.Rezistansı bozmadan nasıl sökebiliriz? Kendim yapmam şart değil.Film yapan bir yerde olabilir.Şöyle 15 20 TL'ye zarar vermeden sökebilecek bir dükkan.Bozmayacağına garanti verebilsin yeter
Nereler vardır?
Ben kendim sökmüştüm...Baya da eskiydi filmlerim
rezistansların altlı ustlu bıtıs noktalarından falcatayla cızık atıp yavas yavas cıkarmıstım...
Ama yer konusunda bir şey söyleyemeyeceğim...
falçata ve cam sille kolaca çıkarabilirsin
fön makinesiyle ısıtıp çıkartılırmı acaba bende arka camdakini çıkartıcamda ????
jiletı alıp cam sılı sıkıp temızleyeceksın bıraz ugraştırıcı ama yapacak baska bırsey yok :) yada 20 30 lıra werıp bı fılmcıde soktur hıc ugraşma:)
bulabilirseniz camda bu gibi yapışkanları en iyi metil alkol yani ispirto alır :)