|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: gti
|
istanbul avrupa yakası beylikdüzü mevkiine yakın köpek barınaklarının adreslerine ihtiyacım var herkes bildiği yerleri paylaşırsa memnun olurum. hem ordaki ilgisizlikten bir köpek daha kurtulmuş sıcak bir yuva bulmuş olur hemde cins köpek almaya bütçem olmadıgı için şuan bu tarz bi yol seçtim. yardımlarınızı bekliyorum.
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Gürpınarda vardı diye hatırlıyorum emlakçı..
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ikitellide var
edit: sahilyolu topkapı yol ayrımına gelmeden önce köpek barınağı diye bir tabela var orayada bakabilirsin |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio Sümbül.
|
nerde besliceksiniz? Ev Bahçe?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ...
|
helal olsun emin olunki sizin 2 3 aylık alacagınız kopekten daha sadık olacaktır bu hayvan
büyük sevap yaptığınız iş helal olsun inş güzel iyi bi köpek alırsınız |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
sevabı büyük allah kabul etsin.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Prestij
|
hadımköy yolu üzerinde metroyu geçtikten sonra konteyner deposu gorceksın hemen önünden giriş var toprak yol ilerde soldan içeri sokak var başında tabelayı görürsün zaten cins kopeklerde var
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
bu arada
Petbul : evsiz hayvanları sahiplendirelim, sahiplenme merkezi - Petarkadaş bu adresdende bakabilirsiniz sol tarafda cins ırk v.s arıyabilirsiniz buyuk ihtimal bulursunuz |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
özel mesaj attım
__________________________________ "Haksızlıklara sessiz kalmak suça ortak olmaktır.Sessiz kalmayın,suça ortak olmayın!"
www.sessizkalmasucaortakolma.com http://img199.imageshack.us/img199/8706/signoyi.jpg |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
İstocun son kapisinindan bahcesehir yonunde sagda guzel birr barinak var ben yardim icin gdyrm bazen cins kopekler oluyorlar ilgileneblrsn ayrica helal olsun sana..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: gti
|
çok teşekkür ederim arkadaşlar bu fikirde kafama en çok gecenlerde yayınlanan haberden sonra yattı o kanlar içindeki köpeği gördüm yerim ve imkanım olsada birden fazla alabilsem inş güzel sonuçlar çıkar da en azından bi tane bile olsa eziyetten kurtlur
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
mahalle olarak bakmaya çalışıorz ama yuwa sahibi olması sewindirici olur bnm için
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
bu arada barınaklara yardım etmek isteyenler gazete biriktirip götürebilir haywanların altına konuluo en ucuz yardım etme şekli bu isteyen makarna filanda göturebilir. biz ailecek gazetelerimizi biriktirip yedıkule haywan barınağına göturuyoruz.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
köpek var. Bizim verdiğimiz köpeklerden birini E5 te ezilmekten ben kurtardım, şu an 7 aylık filan ve mükemmel bir hayvandı. Eğer almadılarsa o köpeği bir düşün derim. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
http://www.facebook.com/group.php?gi...63143390377799
Her gün daha fazla Golden alınıyor ve bir çoğu sokağa terk ediliyor. Bu grup, golden sever arkadaşlarımız gidip petshoplardan satın almasın, zaten zamanında alınmış ama bilinçsizce terk edilmiş bu güzelliklere sahip çıkın diye kurulmuştur! |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: honda cıvıc audı a3
|
gerçekten çok gzl bişi yapıyosunuz sizi tebrik ettim...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:50 ::::

mahalle olarak bakmaya çalışıorz ama yuwa sahibi olması sewindirici olur bnm için