|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
arkadaslar bu arac hakkinda acil bilgiye ihtiyacim var kismetse yarin bakmaya gidecegim ekspertiz ettirip almayi dusunuyorum ama hakkinda hicbir bilgim yok..
bilgisi olan paylasirsa cok iyi olur kronik sorunlari varsa nelerdir alirken neye dikkat etmem gerek? fotograflarini koyuyorum ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Son Düzenleyen kickbuttowski; 25-01-2011 18:17. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
arkadaslar yokmu hicbir fikri olan?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ben aslımda yoğum.
|
En sevdiğim toyota modellerinden biri.
Arkadan motorlu arkadan itiş oldukça dengeli bir araç diye biliyorum. Türkiyede bir elin parmaklarını geçmez o yüzden pek bileni yoktur haliyle. Dıştan güzel duruyor tamamen stock görnüm de içerisine bakılırsa görmüş geçirmiş belli. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
peki nasil anlasilir ki? expertiz ettirmeden arabayi almam zaten ama yarin cumartesi acik servis bulabilirmiyim bilmiyorum birde araba 230.000 de ve ben elimdeki tum parayi bu arabaya vermek uzereyim yarin birgun biryeri kirilsa yaptiramam soyledigine gore sadece el freni calismiyormus
icerden bir kaca fotosunu daha koyuyorum ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bilmediğin arabayı alma bence.
__________________________________ Parça beklemek kaderim... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
valla fiyati cok uygun geldi kacirmak istemiyorum bildigim de bir araba yok acikcasi ilk defa araba alacagim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: A41.8T - TTQ225
|
mr2 turbo mu bu yoksa atmosferiğide varmı turboysa ve 230 bine kadar hiç motor yapılmamışsa eline para geçene kadar fazla zorlama bana kalırsa atmosferikse toyotadan korkmam km konusunda
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
edit: '' 2.G-Limited with the NA 2.0L 3S-GE engine; an A/T was standard or a M/T was optional. The G-Limited was the higher-specification naturally-aspirated SW20. Additional standard features: electric folding mirrors, steering fog lamps, and rear spoiler. '' denmis vikipediada Son Düzenleyen kickbuttowski; 21-01-2011 19:18. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Oralarda yedek parça bulabiliyorsan sorun yok yada getirticeksin.İyice baktır ağır kazası varmı yok mu diye gerisi kolay.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Konu ile ne kadar bilgin var bilmiyorum ancak mutlaka bir kaportacı yada boyacı bulunsun yanında.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
simdi aradim servis acikmis yarin goturup baktirtacagim soyledigine gore arabanin herseyi orijinal sadece momo direksiyon var bakimlarini serviste yaptirmis ingilizcem cok iyi degil o yuzden tam anlamadim motorda birseyler degismis debriyaj sistemi yenilenmis ve 1 yil garantisi varmis kazasi yok dedi boyasida aldigi gibiymis edit: beni tek endiselendiren kilometresi burnout yapacak halim yok ama bir kac defa kesiciye girince motoru kucagima almak istemiyorum edit2: arkadas tum suspansiyon sistemini de yenilemis soylemeyi unuttum Son Düzenleyen kickbuttowski; 21-01-2011 20:02. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: E30 324d-AE86X2-Sakoturbo-VitaraX2-106 gti
|
kardeş naap yap turbosunu al. biraz ağır kalabilr n/a
ama 3sge güzel makina __________________________________ Tr FWD drag record -- 11.4sec ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
bu arada gidisi nasildir tahminen bu arabanin bir vti kadar iyi gider mi? birde bu modelde LSD varmi? Son Düzenleyen kickbuttowski; 21-01-2011 21:19. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
arkadaslar arabayi gormeye gittim ve hayatimda karsilastigim en guzel arabalardan birine bindim gercekten fotograflardaki kadar guzeldi bir MR2 gorurseniz tavsiyem ne yapin yapin koltuguna oturun en azindan. ama birkac sorun vardi tabi aracla ilgili;
yan marspiyerlerde curume, camurluklarda pas spoylerde boya kabarmasi, motordag yag atma sorunu, direksiyondan tikirti, katalitik konvektorde delik, 3 ay gecmis muayene vs. vs. telefonda konusurken arkadas hicbirinden bahsetmemisti e tabi ayranim eksi diyecek hali yokya.. benimde bunlari yaptiracak param olmadigi icin eyvallah dedim ciktim geldim.. umarim forumu kirletmiyorumdur basligi acip sonucunu bildirmemezlik etmeyeyim dedim.. yorum yapan arkadaslara cok tesekkurler.. iyi forumlar |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Special CoRoLLa
|
Halbu ki resimlerde çok güzel görünüyordu
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
kendiside cok guzel ama ah iste paran olacak... fiyatida cok komik ustelik tl ile 4000 liraya denk geliyor. benim planim gidip arabayi expertiz ettirip aklima yatarsa alip gelmekti ama muayenesi gecmis arabayi nasil 400 kilometre kullanacaksin?
tartismasiz gordugum en en guzel arabaydi o sesin arkadan gelmesi egzostun homurtusu o paril paril parlayan boyasi araba ben burdayim diyen cinstendi halada aklim onda
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
yardim cunceli:
Bugun arabayi satmak isteyen eleman arkadasimi arayip aracin eksiklerini giderecegini ve muayeneden gecirecegini soylemis. Yani aracin motordan yag atmasi ve direksiyondan gelen tikirti kesilecek, sol arka suspansiyondaki kirik parca yenilenecek (tam olarak bilmiyorum yuksek hizda araba spin atiyormus), el freni tamir edilecek , katalitik konvektordeki delik kapatilacak vs. vs. yalniz muhtemelen marspiyerlerdeki ve camurluklardaki pas giderilmeyecek.. (marspiyerlerdeki pas cok fazla) sizce araci almak mantikli olur mu? yani ilerde bu araba bana baska masraflar cikarir mi? birde araba motordan neden yag atar? baktigimda yag motor kapaginin ordan bloga akmisti ve baya buyuk gorunuyordu.. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
daha az hirpalanmisini bul hic ugrasma bosuna ...
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|