sahıbındende var ama dunyanı parasını ıstıyolar. Tokyo drift çıktı arkadan itişliler kıymete bındı anasını satım
hacımlı motor japon kalıtesı arkadan itiş arkadan motor ve toyota firması altında oldukça eğlencelı olsa gerek bınmek nasip olmadı tabi![]()
sahıbındende var ama dunyanı parasını ıstıyolar. Tokyo drift çıktı arkadan itişliler kıymete bındı anasını satım
hacımlı motor japon kalıtesı arkadan itiş arkadan motor ve toyota firması altında oldukça eğlencelı olsa gerek bınmek nasip olmadı tabi![]()
yedek parça sorunu yok toyota neyi varsa getirtebiliyor
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Almayı düşündüğün modeli GTS'mi,G Limited modeli mi ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
tam bilmiyorum ama carfolio.com un speclerine gore GT (sw20 motor kodu)
1990 Toyota MR2 GT SW20 car technical specifications from Carfolio.com - 2 door 2 litre (1998 cc) Inline 4 156.1 PS, 5 speed manual
miatada LSD varmidir arkadaslar?
birde hala cevabini alamadigim soru.. MR2yi alirsam marspiyerlerdeki ve arka camurluktaki pasla ilgili ne yapilabilir? yada alinmalimidir?
tesadüfün bukadarı.... daha bugün bu iki araçtan hangisi daha iyidir alınır diye emirle(emir b16a) konuşuyorduk....![]()
sw20 motor değil şase kodudur motor kodu 3sge dir atmosferik versiyonun, 3sgte de turbo versiyonudur.
miatada stock olarak lsd olduğunu hiç zannetmiyorum varsa mx5 lerin 1.8 lerinde vardır.
ben uzun virajda arkayı almadan bahsederken 3. vites 3500 lü devirlerden bahsetmiştim mesela.
o zaman aracı alırken neler var bakmak lazım iyice
1.6 diffi hakkında okumuştum 1.8 diff takıyordu genelde 1.6 sahipleri, ordan karıştırdım heralde ..
hayir kendi etrafinda daire cizmekten bahsetmiyorum ama okudugum bildigim kadariyla lsdnin sart oldugunu saniyordum LSD drift yapmak icin sart degil mi yani?
azami kosullarda drift spece donusturebilecegim bir araba almaya calisiyorum bu arabalardan birini alirsam hicbir ekstraya harcayacak param kalmiyor ki zaten banka hesabimi gecen hafta bosalttim.
ben arabayi alir almaz piste cikip saatte 100-110 kilometre hizla drift yapacagim demiyorum.
benim derdim ogrenmek. ogrenmek icinde sanirim stage3 modlu bir arabaya ihtiyacim olmayacak.. yaniliyormuyum?
bir cok seyi bilmiyor olabilirim onumde karsilasacagim daha cok zorluk olabilir fakat ''git ogrende gel, sen ne bilirsinki, o is oyle kolay degil iste'' gibi bir tavir takinmak yada benim burada cehaletimi ortaya cikarmaya calisarak birseyler bildigini kanitlamaya calismak inanin hic yardimci olmuyor.
ben bu kadar seyi goze aldiktan sonra kim ne derse desin zaten elbette umurumda degil.. ama merak ediyorum bilginizi paylasmiyorsaniz neden yaziyorsunuz?
tam olarak bilmiyorum mk5 celicada kullanilan motorun aynisi oldugunu soylemisti satan arkadas
almak istedigim 1.8 ama bilmiyorum nasil anlasilir lsdnin olup olmadigi? araca bakmaya ancak haftasonu gidebiliyorum okul oldugu icin haftasonuda servisler kapali bu cuma umarim denk gelir arabayi servise cekip aklimda ne varsa sorarim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)