|
|
#1 | |||
![]() |
Aranızda kocnet biri adsl kullanan var mı acaba?
Bugun arayıp geçmem için birçok neden söylediler , 5 ay için 16 TL daha sonra 49TL , 8Mbps , ADSL2+ ve kablosuz 4 port modem hediyesi ile mantıklı gibi duruyor ancak emin olamıyorum.. Şu an TTNet 8 Mbps kullanıyorum ancak 59 TL ödemekteyiz. 5 ay için baya kar + ondan sonra 11 TL de kardayız her ay. Ve dedikleri dogru ise ADSL2+ ile 8 Mbps'e kadar değil 8/8 hızla bağlanacaksınız diyorlar. varmı kullanan ?
__________________________________ Best OPC owner yet. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
bunu yazılı olarak taahhüt ederlerse geçilir.. de tt de 24 ay taahhütün var umarım dolmuştur o süre. olmadı modem ve indirimleri geçirirler acımadan aklında olsun.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tavsiye etmem açıkçası
__________________________________ Ekn garage |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
8/8 derken
8 download 8 upload mı ? sitelerine baktım ama sadece download hızı yazıyor __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
8/8 hat şahsi kanımca veremezler simetrik hız yapısı ciddi maliyettir çünki.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
Asymmetric Digital Subscriber Line .. simetrik vermek biraz kasar doğru..
orada bir hinlik var sanırım.. 8/8 de olsa yine 8 mbit e kadarsa ikiside kafalarına göre oynarlar yine..önce telefonda kaç mbit lik bağlantı sağlayacaklarını söylesinler. 8 verip 2 ay sonra bant genişliği bi taraflarını sıkınca yok hattınız kaldırmıyor yok yana yattı çamura battı hikayeleri uydururlar.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
8/8 olayı. Up 8 Down 8 değil bence. 8 diyorsak 8 alırsınız 8 mbit kadar değil demek istemişler. 8 de 8 hesabı (kusur oranı gibi
)
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Ttnet adsl2+ daha uygun geldi bana ayda 59tl 16mbit sinirsiz 50gb dan sonra 1mbit e dusuyor
oda santar destekliyorsa ben en fazla 14mbit alabilirmisim __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ttnet ile çok sorun yaşadım bağlantı kompalar vs. geliyolar kablo değiş,splitter değiş sonuç yok iptal ettim.Geçtim biri adsle net açıldığından bu yana çok şükür bağlantı kompa vs yok.Biri Adsl tavsiye edebilirim.
__________________________________ ///Peugeot Sport Bir araba görürsün, beğenirsin.. Almak için gece gündüz çalışır, alırsın.. Sonra E-5'te bitane 306 GTi-6 gelir saplar, bütün hevesin kaçar.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Prestij
|
biri kendini yeniledi sıddetle tavsıye ederım arcelık servısınde calısııyorumm cok ıyı bence su anda verdgi modemde cok kaliteli pirelli fılan yazıyor ustunde
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
KamPanyasini blmem ama biri kullaniorm yni hatta ttnet varken biridendaha yavasti ikiside 8mbite kdrdi
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
16Mbps? ve 59 TL mi??
__________________________________ Best OPC owner yet. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
evet ama 16mbps ye kadar hattın bulunduğun yer nekadar destekliyorsa
ben konuştum 14 e kadar çok rahat alırsın dediler kontrollerde TTNET | Bağlantı Çeşitleri - ADSL | Ücretlendirme __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
16ya kadar o
adsl2 yine ama aldanmayın ![]() 16 mbps diyolar 4e sınır koyuyolar benim netim suan öyle netlimitsiz 8 megabite kadar ama 4 mbps sınırlı destekleme olayıda yalan sınır yokken 800le torrenten dosya ceken hat 4e kadar ancak detsekliyomus külahımı koydum ona anlatsınlar ![]() biriye gecicem bende ne kadar sürede açıyorlar ? 10 mbps 36 tl + modem ttnette 50 oduyorum bıdakı aykı faturam 79 tl 1 aydır nete bile giremedim doğru dürüst o kadar sorunlu
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
![]() benim hattımda 8mbitl e düşmeler oldu otomatik 1 e almışlar düşmüyo diye telefonda bana hattım 1 i desteklediği için o şekilde dediler bağlı bulunduğum yere gittim santralde direk çozduler olayı telefon hattımda kısadevre olmuş evin oraya gelip tamiri yapıldı şuan 8mbit 16 ya geçiş yapıcam 14 çok rahat gorursun dediler
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
pek netle işim yok ttnette ping sorunu olduğu için geçicektim santralden sonra düşerse ping geçmeyedebilirim ttneti kapatıp biriye gecene kadar en az 3 4 gün net olmaz heralde
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: '93 Eg Sedan Bordo / Japanese, European and Peruvian version
|
ben satışını yapıyorum bi satıcı olarak tavsiye etmiyorum ttnet yap.
__________________________________ EG Team Honda Garage Pasword: JDM Esnek Ön tampon altı Lip kısa süreliğine 60 TL detaylı bilgi linkte; http://www.techturkey.com/forum/akse...ampon-lip.html |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ' 93 Doğan SL
|
bende ttnet kullanan biri olarak hiçbirini tavsiye etmiyorum.
bence teledünya süperonlıne gibi fiberoptik kablo üzerinden bağlantı sunan firmaları tercih edin. bana göre en karlısı olan d smart'ın kampanyasını tercih ederdim.(ttnetle olan anlaşmam bitsin bende geçicem) 8 mbit e kadar limtsiz + d-smart receiver+ smar paket 49 lira .(smıle adsl) Smarty Fan Club burdan ikisi kaça ya tıklarsanız diğer tarifeleri de görürsünüz |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Biri ye geçtim.
Her firmada oldugu gibi Biri'de de büyük bir kandırmaca mevcut. Satış temsilcisinin santraliniz 8 Mbps yi destekliyor,demesine rağmen,bugün teknik birim santraliniz 8 Mbps desteklemiyor,alabileceiniz max. hız 6 Mbps diyor. Speedtest'de 4890 kbps görüyorum. TTNet'de bu değer 7630 kbps imiş history'den baktıgım kadarıyla. Bir de şöyle bir durum var ; 8 Mbps ' ye cıkarıyoruz santral otomatik olarak 2 Mbps ye düşürüyor,bu yüzden 6 MBps de kullanmanızı tavsiye ediyoruz diyorlar. Verdikleri modem cidden çok kaliteli bu arada,Prelli Broadcasting firmasının. Fakat keşke sözleri ve vaatleri de böyle kaliteli olsa idi. Anlamadığım 2. şey modemin kutusundan cıkan BİRİ tanıtım kağıdında Biri de tahaüt yok ! diyor, ancak aldıgımız net 2 yıl tahüttlü. Ben şimdi cıkmak istesem bi güzel modem parasını alacaklar. Ve tabi indirimleri de. Bu arada ara ara PC neti kesiyor ve Ağ bağlantısı simgesinde " Tanımlanamayan Ağ " ibaresi çıkıyor. Bu BiRi den kaynaklı birşey mi , modemden m? __________________________________ Best OPC owner yet. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|