|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
![]() "Artık soyadınız gibi marka yaratın" Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TÜSİAD 41. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada YİK Başkanı Mustafa Koç'a otomobil üretmeleri için teklifte bulundu. Erdoğan, Koç'a "Artık soyadınız gibi marka yaratın" dediğini söyledi. Gelişmeler üzerine YİK Başkanı Mustafa Koç danışmanlarına konuyu danıştı. Danışmanlar artık sıfırdan bir araç üretmemiz mümkün değil DETROIT marka çöplüğüne döndü Hintliler gibi bir markayı satın alıp Türkiyeye getirelim daha sonra hem yurda hemde yurtdışına satarız demeleri vede GRUNDIG ornegini göstermeleri üzere en güvendiği iki danışmanını Chrysler Group başkanı ve CEO TOM LaSorda ile konuyu görüşmeleri için gönderdi.. Ares Tomrizel Ata Ajans- |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ben aslımda yoğum.
|
Hayırlısı
Dodge marka hemi motorlu şahin doğan üretsinler o zaman
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
o iş zor gibi koç kar olamayan hiçbişeyde rol oynamaz..
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
araba üretimi ne zmndan beri kar getirmeyen iş oldu
![]() marka satın alıp üretip satmak karlı iş ama sorun tr de üretmek ![]() koç yapmaz gibime gelio bu işi hatta tamamen fake hbr de olabilir gibime geldi eyer yapılırsa viper ı koçmu üreticek güldürmeyin bni
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Yapılırsa direk Viper,Challenger gibi modellerle uğraşmazlar bence.Zaten o araçları TR'de alabilecek belli bir kesim var.Adamlar daha çok talep görecek modeller üstüne yoğunlaşırlar böyle bir satın alma gerçekleşirse bile..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
koç çalışanlarına inidirimde yaparmı acaba
srt-4
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Dodge Avenger satabilirler, 2.0 dizel fiyatıda normal ölçülerde..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
siz dalgamı geçiosunuz banamı öle geliyor.adam izmit körfezinden her iki günde bir feribot dolusu aracı yurtdısına gonderıyor.fabrika her geçen gün büyüyor en cok ıthalatı yapıyor .koç araba yapmaz diosunuz hala.viperida üretir sıkıntı olmaz.canınızı sıkmayın bçyle şeylerle bi kaç seneye kendi markamız cıkıcak az kaldı.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
İnşallah olur umutlar tükenmez
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
bi b*k olmaz
koç doçu falan alırmı ya, bu fiyatlara rağmen avrupa 5. si olmuşuz bu pazarı kullanmayan zenginlerimize tebrik koyuyor yada s*kuyorum hangisi makbul ise... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
alır batırır.
yeni aklıma geldi dodge ile fiat bir takım ortaklık kurucaklardı galiba öyle bişeyler hatırlıyorum hatta dodge nin ürettiği sporlarda ferrari den faydalanacaklardı.. Lafımı geri alıyorum chevy i hatırlayın güncel TR model gamını inceleyelim. Dodge de daha fazla spor kimliği var. İyi bir pazar araştırması güzel çizgilere sahip donanımlı ve düzgün motorlarla donatılmış otomobiller üretilirse satabilir. Çok yüzeysel konuştum ama imkansız değil bence. Lee iacocca abi yapmışsa bizde yaparız.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() Son Düzenleyen bilalMW; 22-01-2011 22:12. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Arkadaşlar şu anda ford gebze tubitakta dünyanın çeşitli bölgelerinde kullanılmak üzere çeşit çeşit dizel ve benzinli motorlar tasarlanıyor..%100 türk üretimi ve ar-gesi kamyonlar ticari minibüsler combolar üretiliyor.Araba üretmek eldeki mühendislik ile çocuk oyuncağı.Tabiki belli aşamalara sahip olacak bir anda kimse bir renault megane,honda civic beklemesin ama bizde bu teknoloji ve alt yapı mevcut...
Sadece yatırım için büyük riskler ve managementların hesaplanması gerekiyor.Başbakan istedi fakat bakalım koç ne düşünüyor.. Mesela geçen sene volvo ford'dan çinlilere satıldı.Tüm ar-ge'leriyle birlikte...Yada mesela çok alakasız olacak ama 2001-2006 cooper ve cooper s'lere motor üreten tesis komik paralara chrysler**tarafından çinlilere satıldı..Şu anda çinlilerin ürettiği kutu gibi arabalardan birinde birebir cooper motoru var.Adamlar chrysler tesisini brezilyadan söktü çine monte etti.İlk adım için bu tarz bir yatırım yeterlidir.. **(motorlar chryslere bmw ag tarafından yaptırıldı(supercharge tritec modeli) ama sözleşme sona erdi bmw motor teknolojilerini değiştirdi ve tesis chryslere kaldı) |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Pure White
|
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Türk menşeii içinde Türk ve otomobil yanyana gelince çok konuşuyorum.
![]() Üretim tesisleri var tedarik lojstik ağın var ayrıca dodge-hyundai-mitsubishi ortak kuruluş bir motor üretim geliştirme şirketinde hissesi var bildiğim. Mantıksız değil abiler olabilitesi var gibi.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
tek bi örnek vericem.
daewoo-chevrolet ötesi yok olamaz.
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
ama satıyorlar
Bence bu şekilde başlanıp git gide geliştirilebilinir firma?
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Volvo S40
|
1.6 Dizel Dodge'lar yakında Türkiye yollarında
|
|