|
|
#1 | |||
|
TechWorks
|
Guangzhou'yu daha önce ziyaret etmiş olanlar var mı aramızda? nerelere gidilir, ne yenir, ne içilir, nerelerden uzak durmak lazım, dikkat edilmesi gereken hususlar vs deneyimlerini aktarabilirlerse sevinirim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Pekin ve Shang-Hai'ye çok gittim ama Guangzhou'ya hiç gitmedim. Ekşisözlükten gereken bilgiyi alabilirsin sanırım, bayagı bişeler var çünkü.
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: akbil
|
Ne için gidiceksin ? Birde tercüman vs ayarladın mı ?(lazım olcak mı yada ? )
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Çoklu Çin vizesi alıp HongKong tan trenle geç. Daha kısa sürüyor..
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechWorks
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Ford
|
İkisinide gezmiş olurdun..
Eskiden Pekin üzerinden aktarma ile gidiliyordu. Bu ay direk uçmaya başlamış THY.. İyi bari HK uçakları biraz rahatlar..
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. Son Düzenleyen merruse; 23-01-2011 23:00. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
Guangzhou güzeldir ama yemek konusunda zorlanabilirsin Shanghay daki gibi yiyecek bulamazsın. Ben herşeyi yerim no problem ama dediğim gibi yemek konusunda zorlanırsın. neyse anlaşma konusunda zorlanırsın guangzhou dakiler biraz soğuktur bişe sorarsın cevap wermezler yada üşenirler. Ne için gitceğini bilsem daha çok yardımcı olabilirim . (ticaret için mi yoksa gezmeye mi )
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechWorks
|
Hem is hem gezme
baya birsey ogrendim, gidilecek yerler kaldi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
hamamlarına gitme
soyulursun güzel tapınaklar var bir sürü yer var . haziran ayında kek toplantısına görevli olarak gitmiştim aklıma geldikçe yazarım
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: CADM MZ3 GT
|
shenzhen de 1 ay staj yaptim. Guangzhou yu cok gezmedim. Ama bolge, guangdong, endüstriyel bir bölge. Mutlaka Hongkong u gez. Vizen multiple sa bir sorun yok zatenö değilse de sınırdan geçerken vize alabiliyorsun ama pasaportun içine ediyorlar.
Çok bilinen şeyler ama uyanık olmak lazım. Bir de mutlaka ve mutlaka pazarlık yap, hele ki çakmacılarla. Ha son olarak aşırı nemliydi yazın, ilk hava alanından çıktığımda nefes alamamıştım ama kışın nasıl olur bilmiyorum. bir de shenzhen de bir iki ayda bir turist kaçırıyorlardı ve ingilizce bilen çok yoktu. Eğer lokal birilerini tanırsan çok iyi fiyata iyi restoranlara götürürler. Bizdeki marka dönerciyle mahalle dönercisinin farkı gibi düşün. Deniz mahsüllerini seviyorsan cennettir. Ben hk dayken belgesellerde gördüğümüz canlılardan yemiştim
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechWorks
|
Nasil yapildigini bilmeyince tirsiyor insan. Kirmizi eti yakalasam yeter
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: CADM MZ3 GT
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Denk gelirsek süper olur kanka 1 tur verirsin uçağı
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
8 Mart başlıyor Fuar mutlaka haber verecem sana kanka
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: '07 Evo & '88 GTI
|
İngilizceleri harbi kötü. Kaç firmayla mesajlaştık, hepsinin ingilizcesi mi kötü olur? Bir de yazıyorlar, konuşurken duymak bile istemiyorum.
__________________________________ 19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Metrelik Emniyet Kemeri |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
konuşmayı kısa tutup mail atın diyerek kapatıyorum hiç çekilmiyolar konuşurken Bertan, Ben 23 Şubat - 4 Mart arası Beijing'de olacam. http://www.biztradeshows.com/trade-e...xposition.html __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |