|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Bugun nasil oldu, ne zaman oldu fark edemedim ama cuzdani dusurdum malesef... Icinde para vs yoktu iyiki..
Ama ehliyet ve kimlik gitti malesef (Kimlik ve ehliyet icin karakoldan kayip kagidi aldim, kimligi cikartmak kolayda ehliyeti yeniden cikartmak icin nasil bir prosedur var acaba bilgisi olan arkadaslar yazabilirler mi? __________________________________ rezil oldum. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
kayıp olunca bellı mıktar para verıyorsunuz, çalındı demek daha iyi oluyor öyle durumlarda..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Nike Capri
|
Belli Bir Ücreti vardı 60 tl gibi bir rakam ödüyosuz yanlız emniyete
__________________________________ Cesaretin Yoksa İzLe RizeLi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Iki sene once kaybetmistim..Amerika;da kaybettigim herseyimi 1 saat icinde cikarmistim ama Tr'de ehliyetimi cikarmak icin tam 3 gun ugrasmistim...Kayip formu dolduruyorsun emniyette ve 40-50tl midydi neydi para yatiriyorsun...Odendi makbuzu ve muhtarliktan aldigin ikametgah senedi ile birlikte sirada bekleyip evraklarini veriyorsun...Yaklasik 1 hafta sonrasina gun verip gel ehliyetini al diyorlar
![]() Ben yurtdisinda yasadigim icin nakil belgesi istemislerdi ve o belgeyi kimin nereden verdigini kimse bilmiyordu...Muhtarlik - emniyet - kaymakamlik arasinda 2 hafta geldigim tatilimin tam 3 gununu harcayarak yalvar yakar bir sekilde almistim...Ehliyet fotokopimi vermeme ragmen 1 hafta sonra gel ehliyetini al demislerdi.... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: c4
|
şu an ehliyet kart ücreti sanrım 65 lira faln basılırken o civarda bi para alırlar
__________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: gti
|
ilk iş gazeteye ilan verde gerisi kolay
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|