işten çıktım baya oldu(8 ay) baba veya annenin üstünden faydalanma şansım varmış öğrenciyim 24 yaşındayım en son 25 de bitiyormuş hastanelik baya işim var şuansigortaya geçiş için neler gerekli evrak olarak yapan arkadaşlar var mıdır acaba ?
işten çıktım baya oldu(8 ay) baba veya annenin üstünden faydalanma şansım varmış öğrenciyim 24 yaşındayım en son 25 de bitiyormuş hastanelik baya işim var şuansigortaya geçiş için neler gerekli evrak olarak yapan arkadaşlar var mıdır acaba ?
okuldan bir evrak alıp ssk merkzezine veriliyordu sanırım ben ünideyken yapmıştım ama hatırlayamadım tam
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
genelde ıvır zıvır bi dünya şey isterler bundada vardır illa bir kaç sefer yapmak istemiyorum belki çıkar birisaol frid
sigortalının kimliği kendi kimliğin ve öğrenci olduguna dair belge kimin üzerinden faydanalanıcaksan onun gelmesine bile gerek yok kimliği yeterlizaten sırf bu işlere bakan bölüm vardır 5 dklık iş
İlker G.
Öğrenci belgesi alıp ssk'ya başvurman gerekiyor diye hatırlıyorum. 2-3 yıl önce ben de aynı işlemi yapmıştım![]()
Instagram: mutusgarage
okuldan ogrencı belgesını alıp cagaloglundakı SGK ya gıdıyosun zaten ısmı flan gırdıklerı zaman bılgıler dırek cıkıyor babanın.25 yasında bıtıyor
sadece öğrenci belgeni ver babana veya annene gidip bi evrak dolduruyorlar o kadar. sen gitsende olur belki ama kesin olsun diye anne baba dedim![]()
ben 2010 eylülde yaptırdım sadece öğrenci belgesi istemişlerdihatta annemin kimliği de yanımdaydı ama zaten kayıtlarda üzerinden bakınabilecek olduğum kişi direk göründüğü için sormadılar bile
![]()
.
ebeveyn in kimligine filan gerek yok bitek okuldan dönemlik ögrenci belgesi alıyosun goturuyosun. sgk ya orda pc de zaten cıkıyo tc ni girdiklerinde kimden nerden bakılcagın filan .
ama her donem icin gotrmen lazım.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
çok teşekkürler arkadaşlar perşembe günü gidip halledim 1 senede olsa gitmem gerek özelde bayılmaya gerek yokherkese tşkler ..
master yapıyorken bir işte çalışmıyordum yaş 26 idive pederden yararlanıyordum. okuduğun sürec no problem
![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
ben geçen hafta yaptırdım, öğrenci belgeni alıp direk SSK müdürlüğüne veriyorsun. Sonra doktordan online randevu
25ten sonra yararlanamıyorsun, ben 2. universitemde okuyorum yararlanamadım.
Okulun tıp fakultesinden saglık karnesi gibi birşey veriyolarda , onada sgkdan yazı almak gerekiyomuş kaydı yoktur falan diyede, e devlet siteden baktım benim kayıt var gozukuyor anlamadım bende ugraşmadım ama o yaşta ailenden yararlanamıyosun onu biliyorum.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
valla 3 sene oldu yararlanalıbelki kanunda bu konu ile ilgili madde değişmiştir onu bilemem ama dediğim gibi yararlanmıştım ben
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)