İyi günner.Taylan hakkında bilgisi olan varmı ? Tavsiyeleriniz falan ? Nereye gidilir , ne yenir ne yenmez gibi. İklimi nasıldır misal ?
İyi günner.Taylan hakkında bilgisi olan varmı ? Tavsiyeleriniz falan ? Nereye gidilir , ne yenir ne yenmez gibi. İklimi nasıldır misal ?
mustafa galiba sen gidicen gelicen bu soruları biz sana sorucaz daha önce gidip gelen yok galibazaten gidende gelmez herhalde..
Bangkok phuket patong beach pipi island konusunda yardımcı olurum.
Bu arada para birimi Baht büyük alışveriş mağazaları hariç her yerde full pazarlık yapacaksın.
Havası çok sıcak yağmur yağsa bie sıcaktan ölüyorsun.
yemekleri kötüymüş
çok kötü kokan yerleri varmış
okadar ucuz değilmiş ama türkiyeden gitmek ucuz..
birde 5 dolara 10 dolara tailand kızları seni yalnız bırakmıomuş
çok çok yakn arkım geçen yaz gtmişti bunları bliorm cnm bnm![]()
AyB
Database göçmese idi Nisan sonunda ordaydım resimlerinide koymuştum siteye ancak şimdi konuyu bulamıyorum.
Süper bilgiler , daha daha aklınıza gelenler ? Ufak bi çekiliş kazandımda.2 gün Bankok dayım 1 gün Pattaya da.
Mustafa bangkok hakkında bildiklerim,
Haftasonu büyük bir pazar kuruluyor elektronik eşya üzerine ucuz, Mağzalardaki fiyat bizim Duty Free ile aynı, İki hava alanı var.
Subarnuvanu öyle bişey yeni yapılan büyük hava alanı international , Birde domestic olanı var ,
Bide heryerle The King Long Life yazıyor.
Bide Ferrari Porsche mağzası var.
Bol bol Gt , Gti , Rs modeli araçlar görürsün.
Havası kötü kokuyor ama alışıyorsun.
Barları çok seviceksinPattaya güzel bi cd vardı bende sürekli pattaya pattaya falan diodu hatta...
Yemek kötü...Koku var sürekli...
Walla ben ciddiyim barlarda çan olur bi de sakın çanı çalayım deme kafan güzelken falan...Yoksa herkese içki ısmarlamak zorunda kalırsın...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)